Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1004: Kibi Dango

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    291
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tama yanağından çıkardığı şeyi Momonosuke'ye verip yedirse, momonuseke Tama'nın aşkından deli-divane olur mu?
Wano'yu bile başlık parası niyetine Momonuseke'nin elinden alır bence. Bu olursa Orochi bence Tama'nın yanında melek gibi kalır.
Neden böyle konuşma ihtiyacı hissettim, ben de bilmiyorum.?
Uykusuzluktan her halde?
 

Üye silindi 6810

Luffy de G3 le hayvan gibi gemiyi parçalıyor, G2 ile devleri tekliyordu ama cracker'a işlemiyordu. Buradan çıkarım yapılamaz.
Gemiyide zoro kesiyor falan filan ama benim demek istediğim luffy'nin yumruk atarak yenmesi zor ama zoro kesiyor kestikten sonra ana bedene daha hızlı ulaşır bence ama luffy hem ön tarafı hem arka tarafı yıkmak zorunda ilerideki ana bedene ulaşmak için
 
Vista'ya dövüş erteleten adam, zoro'nun gözünü alıyorsa, bu zorladığından değil zoro'nun dikkatsizliğindendir. Bir de zaten zoro da kesilme fetişi de var. Yani kendi bile kesmiş olabilir. :oleyo2:
Jimbe yi tekledi Vistayı adam yerine koymadı Vampir odeni çorba yapar Bir elması kesemedi oda slashla olmasın yoksa Wb de arada giderdi ?
 
Resmi çeviri çıktı, büyük çeviri farklılıkları yok. O yüzden herhangi bir çeviri notu paylaşmayacağım.

MangaPlus'ın kullandığı tarama çok daha kaliteli. Son sayfadaki siluet sahnesi daha açık gösterilmiş.



Bakış açısından dolayı o kişinin küçük görünüyor olabileceğini söyleyen arkadaşlar için bunu yaptım.

Kırmızı ile çizdiğim Denjiro, bize göre en önde olan ve en büyük görünen, onun hemen arkasında pembe ile gösterdiğim Kikunojo var ve o biraz daha küçük görünüyor. Koyu kırmızı ile işaretlediğim kullanılan kılıçlardan biri, bize göre önde olduğundan büyük görünüyor. Buradan bakınca kılıç neredeyse Kin'emon ile aynı boyda gibi, ancak Kınlar'ın içinde nodaçi kullanan kimse yok, hepsinde normal kılıçlar var. Turuncu ile gösterdiğim Kin'emon ve mavi dairenin içindeki de siluetini gördüğümüz kişi. Nereden bakarsanız bakın, bu kişi Kin'emon'a göre gayet ufak tefek kalan birisi. Kin'emon'un üç metreye yakın bir boyu olduğunu düşünürsek, gelen kişinin kadın olduğunu varsayabiliriz. Bu kişinin Toki olduğunu düşünmüyorum, yüksek ihtimalle Hiyori'dir. Ağlama olayı da Hiyori'ye uyuyor, çünkü Kınlar'ı yirmi yıldır görmemişti.
Olurda dediğin gibi Hiyori çıkarsa (Saç kafa yapısı annesine benziyor) bu Oda nın ruh hastası olduğu artık %100 garanti olacaktır.Annesi çıkarsa hadi bir nebze anlarım sonuçta en son 20y önce görüldü bir daha haber alınamadı.Gizem var işin içinde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık