Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boruto: Two Blue Vortex

185. müthiş bölüm bir geçiş bölümü oldu. Gelecek bölüm yaşanacak olan amansız savaş için ön hazırlıklar yapılmaya başlandı. Çok epik ve duygu yüklü bir savaş bizleri bekliyor. Diğer taraftan Ao'nun, daha doğrusu eskilerin nasıl da güçlü olduğu bir kez daha yüzümüze şamar gibi vuruldu. Orada Konohamaru var, bu adam güya elit şinobi, takım 7 çömezleri var ki her biri neslin yıldızı, bir de sürpriz at Katasuke var ama bir Ao^ya karşı koymayı dahi hayal edemiyorlar. Ao öyle ürkütücü işte. Bölümün üzücü yanı ise Konohavasıfsızmaru kahramanlık yaparak ölmek istedi ama ne yazık ki engel oldular :( Dedesi ve Amcası gibi ölecek ama daha değil. Kara tarafında ise güzel sahneler gelmeye devam ediyor. Code, Delta ve Amado arasındaki olaylar iyiydi. Kara gelişiyor ama biraz daha epiklik katmaları gerek. Heyecan dorukta.
Sasuke yokolan için rinnegan için shinin yedek sharinganlarından birini gözüne nakledibilir mi acaba
 
Sasuke yokolan için rinnegan için shinin yedek sharinganlarından birini gözüne nakledibilir mi acaba
Shin ve klonlarının şaringanlı olmalarını geçtim, hepsinde ms var. MS'li bir orduyu herhangi bir köye ver, Dünyayı istila ederler. Normal şartlarda bunların eğitilerek Konoha güçlerine katılmaları gerek ama yazarlar absürd bir güç olacağı için hiç bulaşmıyorlar, göz ardı ediyorlar. Hikaye açısından hataydı bu Shin meselesi.

Sasuke rinneganı kaybetti. Dediğin üzere Shin veya klonlarından şaringan alarak çift ms kullanmaya devam edebilir ama bana kalırsa tek göz devam eder, tek kol devam ettiği gibi.
 
186. bölüm Boruto ve ekibinin dünyaya tek bir açıdan bakan bağnaz anlayışını yansıtan müthiş bir bölümdü. Bu cahil ve bencil ahlak yapısı nedeniyle Ao reyiz harcandı. Şinobi nedir ve kimdir sorusuna Ao ile cevap verilebilirken adama sen şinobi değilsin dediler :( Neyse ki bu acı bölümün üzerine haftaya Kaşin Koji göreceğiz. Heyecan dorukta.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık