Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konu daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama zoro vs mihawk savaşında zoro üç kılıç stili yaparken mihawk şaşırıyor. Şaşırmadan önce de ölme zamanın geldi diye kesin bir ifade kullanıyor ama sonra ölmen için erken diyor. Bu üç kılıç stili mihawka bir şeyler hatırlatmış olmalı diye düşünüyorum. Zoro bu üç kılıç stilini büyük ihtimal hocasından öğrendi, mihawk bence zoronun hocasını tanıyor gibi geldi bana.

Birde aklıma şu takıldı, zoro bu savaştan sonra "Bir daha asla yenilmeyeceğim" diyor. Çatı katındaki savaşta büyük ihtimal zoro yere düşmez ama bunu nasıl başaracak merak ediyorum açıkcası.

Erkan yıllar önce bahsetti bundan geç kaldın.
 
Zerre acıdığın yok bundan keyif alıyorsun MW. Halbuki Sanji tarafıyla en çok senin empati yapabilmen lazım. Dof da çok zorlu süreçten geçti bu forumda.
Yok ya empati yapıyorum ama konuşması eğlenceli bir karakter haline geldi.Yoksa yaptığı yanlış olsa da çok kafaya takmam mesela Garp gibi.Ama artık kabak tadı verdi karakterin düştüğü duruma kızar hale geldim.Yıllar önce Zoro - Sanji fanları olarak eşdeğer biçimde atışırdık kaynaşırdık falan.Yine olur ama eşdeğer kısmını bitirdi Oda.

Lütfen :artiz:

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık