Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adama bunu dedirtmişlerse olay bitmiştir.

Niye derseniz.

Abi gerçekten artık suyu çıktı bunun Yeni Dünya'dan sonra. Nerede o eski Zoro, nerede şimdiki. Eskiden karizması da bu salaşlığı da yerindeydi. Gücüyle insanı hayran bırakıyor, başına gelen talihsizliklerle sempatikleşiyordu, rakipleri karşısında bazen zor duruma düşüyor ve kazanması için okuyucuda istek çoğalıyordu. E şimdi karşısına bırak amirali, Yonkou bile çıksa bu herif laf altında kalmaz, dünyayı ikiye böler, uçar kaçar. Hiç bir tadı da kalmaz dövüşün de karakterin de.

Kishimoto-Sasge
Oda-Zoro

Yapacak bir şey yok hacım.Adamlar kendi çizdikleri karakterin fanı olmuşlar. :(
Hah işte Sasuke gibi İchigo gibi elemanlar en kıl olduğum karakter tipleri. Hadi İchigo yine biraz kurtarıyor, dövüleri dışında gayet sıradan bir insan oluyor ama Sasuke gibi elemanlar, uykularında bile o sözüm ona karizmalarını eksik etmiyorlar.

Sanji ile ilgili bir analiz gider şimdi.
Gider gider. :a:
 
Sanji cehennem anılarını bırakıp cehennem'e geri dönüş yapacak böylece okama olacak bir tekmesiyle Bigmom'un gemiyi parçalıcak.
Düşman başına.

Ama zamanında forumda iki yıllık aradan sonra diğer gözünün açık diğerinin kapalı olmasını farklı farklı yorumlamıştık. Bazıları o gözünü açınca bir power-up geleceğini savunuyordu. Ama okama sanmam o iki yılda espri mahiyetini yapıldı anladık ama bi dövüş esnasında olursa öyle birşey hayal kırıklığı olur kanımca.

@alpamis

Monster Trio.

@çerlo

O zaman arc sonu görelim bi sanji. :a:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 44)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık