Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1004 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naniii, ne zaman? Ben öyle bir bölüm hiç hatırlamıyorum, ciddi misiniz?
Kınlardan ne Luffy gibi yüksek hasar çıkarıp dikkati üzerine toplayan biri vardı, ne Law'ın meyvası gibi mobilite sağlayan bir destek ne de Kidd gibi ağır tank diyebileceğimiz bir karakter. Haliyle bu üçlünün yanına kınlardan kimi verirsek verelim benzer bir etkiyi göstermeleri de mümkün. Tabi Oda tercihini yeni nesil üzerinden yaptı. Bence:d
Kid ağır tank mı? Tanklık ne yapmış söyle de bilelim. Adam gelen yıldırımı yedi. Gelen slashlar hurdaları kesti attı. Nesi ağır tank?
 
Killer Zoro yu elindeki dandirik silahlarla tek attı adam saatlerce baygın yattı.Oden in kızı olmasa diğer tarafa gidiyordu.Zoro da tek attı ama Killer hiçbirşey olmamış gibi sonraki sahnelerde gördük hemde yardım almadan.Killer Zoro dan üstündü ama beleşe konduğu Emma dan sonra eşitlerdir Killer la.
 
Adam off screenleri bile çizmek istemiyor. Sırf bu yüzden tokiyi geri getirdi.

wano’dan sonra finale hızla yaklaştığımız zaten biliniyordu ama toki’nin geri gelmesiyle iyice tescillendi. Artık bir sonraki bölümlerde luffy ve tayfası gözünü raftel’de açar, poneglife zorlu rakiplerle dövüşe falan gerek kalmaz.

tertemiz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık