Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

7. Popüler Karakterler Anketi

Seriyi farklı kesimler takip ediyor. Carrot komik, sevimli ve güçlü sayılır. Şu ay modu da güzel tasarlanmıştı. Tatlı karakter sevenler gidip oyunu başkasına atmak yerine ona atıyor.

İlk 10'da farklı tarzda karakterler görmemiz normal.
 
Ona da kampanya yapıp yukarı çekerler iki üç güne, Drake'in altında olanlara yapıyorlar.
Zaten yapmışlardı geçtik yine yaparlar. 107 Puanız şu an. Netham'ı Vivi'yi de tekrar geçsek yine yaparlar. Hatta bu resimle yaklaştığımız çıkınca yine başlayabilirler. Reiju bir kapakta yayınlandı diye yoktan çıkıp önümüzdekilere bile toz yutturdu.
 
Yazıp yazıp sildim ne desem boş. Kozuki Oden efsanesi dururken ilk onda Carrot'ın ne işi var? Madem kitle bu, Carrot'ın boydan yastığını bastırsınlar iyi para kazanırlar ne diyeyim...

Eskiden One Piece fanları arasında furry severler ve shipciler az olduğunu sanardım.Görünüşe göre yanılmışım.Carrot gibi bir karakter yerine sevmesem bile Oden'in onun yerinde olmasını yeğlerim.
 
Şu ankette bile... ne yaptılar ne ettiler, Arkada kalan Luffy’i yine birinci yaptılar. Eğer tüm oylar sayıldığında, Zoro hakettiği birinciliği almaz ise... Tüm Zoro’cu kardeşlerimi sokakta OP mangası yakma protestosuna davet ediyorum... Eyyy Eiichiro Oda sen kimsin ya...?!
Reis çocuk oyuncağına çevirdikleri ankette çocuklar kazanır birinciliği ne bekliyorsun xD
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık