Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1004 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O bölüme kim yükselmez Red? Hybrid Kaido'nun bizimkilerin içinden geçmesi zaten olması gereken şeyken bunu görüyoruz ve üstüne üstlük mangaka dövüşü bir sonraki aşamaya taşımış oluyor. Artık okuyucu olarak dövüşe başkalarının da yardıma geleceğinden, yonko tarafı için ekstrem şeyler olacağından emin olmuş oluyoruz. Tabi bölüm o şekilde olsaydı.
Dediğin gibi olsaydı Kaido'nun düşmesi imkansız olurdu, Oden'in 20 yıl sonra gelecekler hikayesi yalan olurdu(Bunun için mi geliyorlar yani) ki o 20 yıl bekleme işi için serinin içine etmiş Oda, yonkoular yeni jenerasyona karşı, yeni zamana hükmedecek kişiler vesaire hepsi yalan olurdu.

Yukarıya kimsenin çıkmasına da gerek yok, Bigmom aşağı insin yeter.
 
En az 10 gün tatile çıkmalık tahrik bu.

Sanji son bölümden gördüğümüz kadarı ile herhangi olası bir ilişikide bu role bürünme ihtimali olan biri olsada Sanji fanları hakkında böyle bir genelleme yapmamak lazım.
Alınan olursa özür dilerim. Luffy'i kendime benzettiğim için buna benzer bir örnekleme yaptım. İlişkiden kastım da cinsellik değil genel olarak. Kadınlara karşı x bir harekette bulunurken sağlıklı değil kendisi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık