Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato Tayfaya Gelir mi?

Sizce katılır mı?


  • Kullanılan toplam oy
    394
Bence katılsın ve katılması da gerekiyor. Her ne kadar Jimbei ile 3 komutan tamamlanmış gözükse de Jimbei gelişimini tamamlamış bir karakter. Gelişime açık olan gelecekte olası bir savaşta bir amirale rakip olabilecek bir karakter olarak gelebilir tayfaya.
 
Tayfaya gelmesi gereken en azından bir kadın karakter olacaksa o Yamato olsun. Kadın aşırı güçlü görünüyor. Nami ve Robin'in aksine düşmanına dalacak tipte bir karakter.

Tayfada görmek istediğim 5 kadın üye;

1) Yamato
2) Boa Hancock
3) Perona
4) Carrot
5) Black Maria

Tayfada görmek istediğim 5 erkek üye;

1) Katakuri
2) Marco
3)Trafalgar Law
4) Weevil
5) Ceasar

Marco'nun, Hasır Şapkalara katılması makul. Shanks, Whitebeard'ın gemisine çıktığı zaman Marco'yu tayfasına davet etti. Big Mom ile karşılaştığı zaman Marco: " Babalığın sözlerine bağlı değiliz. İsteyen istediği gibi takılabilir, herkes istediğini yapmakta özgür." dedi.

Shanks'tan daha güçlü bir ekip kuracağını iddia etmişti Luffy. Shanks'ın elde edemediği adamı tayfasına getirebilirse çok büyük iş yapar Luffy. Yamato mu Marco mu? Önce Yamato'yu alsın tayfaya sonra da Marco'yu.
 
Carrot filan katılacağına güçlü ve korkak olmayan biri katırsın o kişi de Yamato oluyor zaten umarım onu da komedi üçlüsüne 4.olarak ekleme. Not:Komedi üçlüsü Usopp, Nami, Chopper
 
Gelmesini çok isterim ama Yamato bana Zoro'dan güçlü yada en kötü dengi gibi hissettiriyor. Oda hiç bir zaman Zoro'dan güçlü birini tayfaya almaz. Belki arc sonunda Zoro power up la net bir fark koyarsa o zaman olabilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık