Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joyboy nasıl shanks oluyo ya bana luffyle joyboy arasındaki paralellikler daha mantıklı geliyo özellikle ikisinin de denizkızı prensesine söz vermeleri bariz benzerlik biri bana açıklayabilir mi kaçırmışımdır belki :-\
Joyboy kesinlikle GWnin başındaki Gözükmeyen ve tahtta oturan kişi çıkıcak net. Roger hastalığından ötürü bunlarlamı uğraşıcam len dedi miras bıraktı kesin :D
 
Umarım Kaido ile Big Mom'ın ortaklaşa saldırılar yaptığı bir bölüm olur. Aynı anda saldırılar değil de yalnızca ikisinin birlikte yapabileceği saldırılar veya birlikte yaptıklarında etkinliği artan saldırılar. Laf kalabalığı yapanları, Tsundere gibi takılanları ve birilerinin iradelerini yaşatanları gördük, biraz da Yonkou'nun gücü dedikleri şeyi görelim artık. Kaos ve terör ortamı oluşsun, vahşet görelim, kan görelim ve ayaktaki dörtlü ve kucaktaki Luffy(bana ne hakisi bitmeseydi) altlarına bıraksın. 3. perde bitecekse böyle bitsin. Yıldım artık 1 kamyon dayak yedikten sonra wororororo diye gülerek ayağa kalkıp bir kamyon daha dayak yiyen Kaido görmekten.
 
ya şu jinbe ile franky nin dövüşü göreydik keşke... off panel çizmez umarım. oldu bittiye getirmesinden korkuyorum.
 
Reenkarnasyon ya da zamanda yolculuk saçmalığı hariç bana her durum uyar
@wAyyy Bu konuda element uydurmuyorum şöyle bir düşüncem var, vakti zamanında, şuanki LAW'ın meyvesini Joyboy'a ölümsüzlük olarak kullandılar bir şekilde diye tahmin ediyorum. Hatta meyve her seferinde çıktığında Gw deki yaşlılar için kullanmış olabilirler(Henüz net bir belirti olmasada) Bir bölümde Gw de bir hasır şapka daha göründü fanus içinde.Bununla ilgili olabilir. Oda küçük küçük tüyolar veriyor sanırım. Daha iyi bir tahmin yürüten varsa okumaktan zevk duyarım Joyboyla ilgili. Ama Shanksın Joyboy olma ihtimali yok bence.
 
Çatı devam edecekse Oda'nın sıçıp sıçmayacağını göreceğimiz noktaya geldik. Büyük heyecan var bir yandan da ulan sıçmaz inşallah endişesi hakim. BM'yi zerre işin içine katmadan söylüyorum yukarıdaki adamlar yanlarına Marco'yu almadan bir halt edemez şu anda. Yani bir şeyler yaparlar elbet ama bu dövüşün sonu böyle gelmez, gelmemeli. Ayrıca Oda'da az biraz kafa varsa Luffy'nin yaptığı son saldırının etkilerini gösterecektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık