Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
Almak, yenmek diye biliyordum. Sen ne anlamda dedin?
anlık k.o.
Hanta hantal adam kaldıramıyır bir tarafını. Picayla yaptığı dövüşündeki gibi Bir o yana bir bu yana fırlatırsa Orlumbus o zaman şansı olur. Dövüş sonlandığında bile Luffy'den her alanda üstündü adam. Sanji Katakuriye vurmayı başarması Zoro'nun ulaşmasından on kat daha yüksek ihtimal ha saldırıları Katakuriye ne denli işe yarar orasına bir şey diyemeyeceğim
neyini kaldıramıyor pardon :d

saldırıları ne denli işe yarar mı nE cidden aynı seri değil bu yada sen zoro zaman atlaması sonrası çok güçsüz döndü sanıyorsun.

bence bu genel olaral tüm forumda gözlemlenen bi akıl tutulması gözümüzde amiraldir, yonkoudur çok büyüttük senelerce ve hala bu abartının zincirleri kırılamadı, prangaları çözülemedi. ağzımıza da bi top koyalım hiç potansiyelli karakterler hakkında konuşmadan bdsm işçisi gibi duralım o vakit. zoro konuşulacaksa bu adamın göstermediği şeyler konuşulacak, bu kadar basit. bana kanıt yolla, k.hakisi üstün bi karakteri alamayacağına dair. sonra o kanıtlarını geleceği gören luffynin bile düştüğü basit mangakanın yaptığı oyunlarla yerle bi edeyim.
 
bence siz çok büyütüyorsunuz. hasar bile verilemeyem kaidou gibi mesela.
Kaido'yu biz değil Oda büyütüyordu. Okuyucular olarak da Zoro'yu geçtim Luffy'nin bile alamayacağını düşünüyorduk. Sonucunda ikisi de anlamsız çıktı. Katakuri ise sınırlarını bildiğimiz bir karakter.
 
Spoilerda görmedim onu ama neyse.
mihawk beni geçmek yonkouyu geçmek demek demiş
Kaido'yu biz değil Oda büyütüyordu. Okuyucular olarak da Zoro'yu geçtim Luffy'nin bile alamayacağını düşünüyorduk. Sonucunda ikisi de anlamsız çıktı. Katakuri ise sınırlarını bildiğimiz bir karakter.
yoo katakuri luffy karşısında görüdüğümüz bi karakter, tüm yüz ve köşelerini tek perspektiften göremezsin ki.

ayrıca şonen bi seride genç luffynin değil de herkes zaman atlaması sonrası luffynin kaidouya falan dalacağını düşünmeye başlamıştı. bak burda bile mangakanın abartı sanatı mantıklı düşünce setlerimizi etkilemiş. şonen bi seriden mantık yürütülmeliydi. elbette güçlü dayak yiyecek. aşılamayan aşılacak.
Sanji'nin... demek istemiştim :/ ben mi anlatamadım
sanji silik bi karakter olunca cümle sonuna gelene kadar unuttum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık