Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksiyon dolu hızlı bir bölüm olmuş, güzel. Bu bölümler yonkolar biraz oyalansın olabildiğince hasar alsın bizimkiler şov yapsın bölümleri. Devamı da gelecektir. Kaido 23 nisan süsü formunda olduğu sürece şamarı yer. OP'u hiç bilmeyen veya çok az takip eden bir insan şu bölümü okusa BM olmasa Killer ve Zoro Kaido'nun içinden geçer, Luffy 2 vs 1 atacak kıvamdadır vs diye yorumlayabilir anasını satayım. İşler daha ciddileşmiş değil vakti gelecek.

Killer az çok çapını göstermeye başladı ama oraya hangi novayı koysan kallavi bir şov yapacak zaten. Varlığı gereksiz önemli bir icraat daha yapıp aradan çekilsin yukarıya daha kalite adamlar lazım. Gerçi hakkını da teslim edelim rondoya atılmış sebze muamelesi yaptı yonkoya.

Kid'in yonkoya "gel buraya az bişey konuşcaz" hareketine çok güldüm kendisine yakışır bir atar olmuş. Yılmazı meseneden silcesin çekti Kaido'ya yavaş yavaş gücünü daha net göstermesini bekliyoruz.

Law ayakta kaldığı müddetçe her türlü icraat yapar o çatıda, yetenek kiti çok imba. Yara açıldığında oradan bir gamma knife sallamasını bekliyorum. Millete de müthiş sup oluyor.

Zoro'nun Kiku'nun kolunu alan saldırıyı hissetmişcesine gelen o slashlara sektör çekmesine bayıldım. Mevzu Kiku oldumu on kaplan gücünde canısı. Neil Druckman senin kadar trans sevmiyordur Zoro böyle devam. Yalnız bu bölümden de net bir şekilde göreceğimiz gibi okunmuş kılıçların bu seri için ne kadar at yaprağı şeyleri olduğuna tanık oluyoruz. Düşünün şimdi Shanks çatıda elinde Enma var. Bir sallasa haki fulleyip yarılan Kaido'dan seken slash BM'yi tekleyecek herhalde. Bu Shanks çatıdaki iki yonkonun az çok dengi karakter bu arada evrenin hakimi vs değil. Oda bu mevzuyu ileride toparlar da şimdilik çok çöp işliyor. Kaido'nun da bir şekilde gte gelmesi lazım tabi handikapsız olmaz, Oden'in yarası tekrar açılacak herkes oraya abanacak son düzlükten önce.

Luffy senin Allah'ına kurban. Yeni haki tekniğiyle kendini savunmayı da az çok kavradın he? Çok iyi. Yapmadığın icraat kalmadı ama kendini biraz frenle base g4 formu ne kadar hayvani olsa da Kaido azmaya başlayınca yetmeyecek gibi. G5 bekliyoruz.

BM'nin cehennem olup gitmediği yetmezmiş gibi sürekli Kaido'ya destek çıkması ise ayrı bir ironi. Yani Oda, Op okuyan her insan evladı farkında ki Kaido zaten tek başına dahi o beşliye fazla gelecek. Bok mu var da BM'yi oraya soktuğun yetmezmiş gibi bir de şu ana kadarki en iyi performansını sergiletiyorsun şu hayvana? Bilader senin gtünü toplamak zorunda mıyız şu şundan oldu bu bundan oldu diye. Gönder işte şu kadını kesip biçsinler yaralasınlar Kaido'yu tatava yapmadan. Yaralasınlar ki bu adam düştüğünde eyvallah diyebilelim.
 
Lütfü atak atsa, Bigmom uyarsa dese ki bu atağı alma Kaido diye, şimdi @Alpamis'ın o atakla Roger'a tek attırmasını dinliyorduk ama şimdi hikaye yazıyor hahaha.

Luffy'nin balık adam adasındaki gemiye saldırmasına, yonkoudan kan aldırıyordu.
g4'e amiral, yonkou dinletmiyordu.
Cancanlıya Thanos'u bana getirin diyordu.

Şimdi de enma diyor :hhh:

Getirin oradan bir Bellamy arkadaş şov yapacak :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık