Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani seri o kadar uzun oldu; o kadar cok aciklanmamis sey ve okuyucunun kafasinda soru isaretleri var ki, bu da onlardan biri. Senin de bu kadar cok merak etmen tercih meselesi tabii. Su an aninda cevap verilecek top10 soru listesi ver deseler Oda'ya, ben Zoru'nun gozunu sormazdim sanirsam.
Öyle bir liste yapılsa, ben de sormam çok yüksek ihtimalle. Ama Zoro hakkında kafa yorunca da aklıma geliyor işte.
 
Aklıma şimdi geldi. Kaido, Oden aşkını hatırlayınca güçsüzleşip savunmasızlaşıyor ya. Acaba Enma'yı gördüğünde de aynı duruma düşer ve kesilir mi acaba?
 
Yamato’dan acayip tiksiniyorum. Ace gibi iğrenç bir böcekle düşüp kalkmış. Ne karakter bakımından, ne işleniş açısından Jinbe’nin tırnağı bile etmeyecek bir karakter, bu kaltak. Jinbe gibi üst düzey işlenip Marineford savaşında bize climax’in kralını yaşatmış adamlar dururken bu şıllığın tayfada işi ne?

Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Franky, Brook ve Jinbe’ye bir bakın. Bakın şu inci tanesi gibi insanlara. Öyle çok seviyorum ki onları bakmadan kafamdan yazdım geliş sıralarıyla. Yamato isimli geyşa artığı bu yiğitlerin arasına girebilir mi yahu?

Bu tayfada sadece bir babacık problemi olabilir. Tayfamda ikinci bir babacık problemi istemiyorum. Gerçi Sanji’nin yaşadığı babacık problemi de değildi. Direkt ailesiyle problem yaşıyordu. Ben tayfamda Yamato isimli tek vasfı cinsellik olan bir yaratık istemiyorum. Yamato’nun boynuzları yokmuş. Aslında Akainu, Ace’le yakınlaştıktan sonra çıkmış. ;)

“Ben Oden’im yiahhhh”... Hayır sen Oden değilsin. Borderline bir şizofrensin ve kendini yıllar önce ölmüş bir adam sanıyorsun. Keşke baban seni dövmek yerine destek almayı deneseymiş. Çünkü kafana aldığın darbeler seni delirtmekle kalmamış, ayrıca seni en süzmesinden bir geri zekalı haline getirmiş. Keşke Wano homofobik ve seksist olmasaydı. Babanla Oden birbirine açılmaktan çekinmezdi. Böylece sen doğmamış olurdun Yamato.
:byee:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık