Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk fanları her yerdeymiş anketi görünce kalakaldım öyle. :D

http://www.millenniumforums.com/showthread.php?25098-Mihawk-vs-2-Vista-s
Bunun Mihawk fanlarıyla alakası yok bu sitedeki bakış açısıyla alakası var.
Zira bir zamanlar burdaki hakisi yok muhabetine diğer sitelerde bahsi geçse bile gülerler ve şu an hala gülen var.Ama burda ciddi ciddi tartışıldı.

Burda ben 1 amiral 7 lorduda alırı duydum o üstteki link çok çok daha iyimser.
 
Vista'nın seviyesi nedir tam bilmiyoruz ki? Marco ile dalıp anca ah dedirten adamlar la bunlar amirale. Ama Mihawk bence çok ciddi hasar verir herhangi bir amirale. Savunma desen b.hakide üstad bir abi gibime geliyor. Gene en iyi kılıç ustası olduğu için kılıcını da en iyi şekilde kullanacaktır savunma anlamında. Shanks magma durdurdu misal. Mihawk'ın durduramayacağı ne malum? Genelde sırf h.hakisi var diye Shanks'ın hakisi daha iyidir sanılıyor Mihawk'tan ama h.hakisi olan Allah olmuyor haki anlamında.

Şimdi sorsam Mihawk'ta; Hancock'tan, Dof'tan, Çinşao'dan daha mı az b.haki, k.haki vardır diye kimse demez azdır diye ama Shanks'a gelince başka şeyler oluyor. Bu örneği h.hakin olunca b.haki ve k.hakin, h.hakisi olmayan herhangi birisinden daha iyi olacak diye bir kaide olmadığını anlatmak için veriyorum. Bence 2 tane Vista'yı öpücükleyeceğini düşünmek fan demeyi gerektirecek bir olay değil. Sanırsın 2 amiral vs Mihawk demiş de adamlara sallamışsınız hemen.
 

Cedric

Ray bile yaşlı haliyle Kizaru'yu çizmişti. Şuan en iyi kılıç ustası olarak gösterilen Mihawk da Akainu'yu karşı durabilir yani çizebilir.
 
Risk budur oğlum :D 1 ay güzelim forumdan uzak kalmak. Al işte sana büyük iddia. Başka neyine gireceğiz ki ?

Misal sen nickini ve avatarını Sanji yap 1 ay? Ben yanılırsam da Sanji'nin okama resmini alıp avatar yapayım :( Bu nasıl :D
Avatar olur. Ben 1 ay Sanji yaparım koymaz bana :D Ama senin ne yapıcağını ben seçerim okama falan sarmaz beni :D
 

Roronoa Zoro

Mihawk gerçekten amiral üstü bir seviyede olabilir, Zoro şuan denizcilerden yenemeyeceği bir tek amiraller var, 5 koramiral vs Zoro olsa gene Zoro kazanır şuan Pica yı devirerek o seviyede olduğunu gösterdi, amiral seviyesinede ramak kaldığını düşünüyorum Zoro için
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık