Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anladığım gamma knife armor piercing gibi bişi. Defansı direkt geçip böğürüne sokuyorsun. Haki kullanmıyorsa karşı taraf.
Evet ama vücuduna bıçak gibi saplaman da gerekiyor.Doffy'e yaparken adam bıçaklandığı an kan tükürdü ondan sonra içten eritmeye başlayacaktı.Yani koca ana yada kaido gibilerine o açıdan işlemez.İğneyi yapabilmen için önce sokman gerek gibi birşey bu gamma.
 
İki taraf arasında karşılık atışmalarla sinir harbi yasanıyorken Luffy tek laf atmıyor üstüne üstlük Kaido'nun söylediği sözlere sinirlenen tek o çizilmiş .
Savaşın hem psikolojik hem fiziksel tarafı varken Luffy psikolojik savaş tarafını saflığı yüzünden es geçip gelen laflara hazırlıksız olunca öfkeleniyor .Bu öfkeyi güce dönüştürebildiği için gelişebiliyor zannımca .
 
Valla bence g5 meyve uyanışıyla birlikte göreceğimiz form. G4'e gomu gomunun uyanışsız sınırı dersek uyanışla birlikte bu sınırı aşacaktır Luffy. Öyle düşünüyorum. Bundan sonraki arc elindeki bütün p-upları geliştirmekle geçer ondan sonra da en üst düzey h.haki kullanımını öğrenir Luffy.
Aynen öyle. G5 ve uyanış bağımsız şeyler olmayacaktır. H.haki beklemiyorum bu arc'ta. Gerçi hoş, h.hakinin dövüş içinde efektif şekilde kullanıldığı bile meçhul ya neyse artık.

@Cavitq11
1v1 olacağına dair şüphem yok kendi adıma. Duruma bakılırsa uyanış şart duruyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık