Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Krallar vs. Efsanevi Amiraller

Hangi takım kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    183
Luffy'nin vs leri her zaman zorlu geçer. Eğer akainu ile karsilasacaksa o da zorlu geçmek zorunda. O yüzden akainu ile ne kadar geç karşılaşırsa, akainu o kadar güçlü çıkacak.
O şimdi için geçerli. Luffy ile Akainu'nun karşılaşması son anlarda lursa bu Luffy'nin en güçlü dönemlerinde olacak üstelik marineford gibi kimin kime daldığının belli olmadığı bir ortamda olacak. Kaido ve Teach ile dövüşmüş Luffy son seride bir rakibe odaklanıp onu yenmeye mi çalışacak?

Akainu'yu değerlendirmek için geç çıkmasına bakmaya gerek yok. Adamla ilgili ondan daha çok şey anlatan verileri azar azar görmeye başlıyoruz zaten.
 
Herkes yazmış ben de yazam. Roger=Garp=Wb>Sengoku>Akainu>Ray=Kizaru>=Oden

Eşitler hakkında da yorum yapayım. Eşitlerin hepsi birbirleriyle yaptıkları savaş sonucunda ölü olurlar ama illa onları da sıralamak gerekirse Roger>Garp>Wb - Ray>Kizaru derdim.
 
Bende diyorum ki adam istatistik tutmuyor, canlı gördüklerini listeliyor orda bariz şekilde. Zaten listede 1 tane bile denizci yok garip bir şekilde. Mesela Linlin de yok.

Neyse bu forumdaki Oden fetişini de anlamıyorum. Adam tek yedi lan.
Çünkü o bir korsan dövüşü Luffy de ona karşı çıkan bir korsan aklına bu yüzden denizciler gelmemiş olabilir.Buradan denizci gömemeyiz.Wb Garp ve Sengoku diye isimlerini andı.Ancak oradaki adamların seviyesini aşağı yukarı çıkarabiliriz.Linlin zaten dostu sayılır dövüşe farklı bir boyut kazandırmıyorlar şu an ittifak olmalarından bile belli.
 
Koramiral momonganın yardığı deniz kırallari ney ki güç seviyesi belirlesin.Keza amiral kendisini iplemezken yanağına anca çizik atabiliyor o über süper hakisi ile.Sengoku ise bizzat wb ve rocır tarafından rakip diye kabul edilmiş bir adam.Manga ortada.Bakmak isteyen baksın.
Deniz Krallar'ı bahsettiğin kadar da değersiz olsa Poseidon'un antik silah olarak anılmaması gerekirdi. Sayıları fazla olduğu takdirde "dünya'yı yok edebilecek bir güç" olarak lanse edildi bize. 5-10 tanesi üzerinden bir kıyaslama bence de saçma ama bahsettiğimiz yer Calm Belt. Güç konusunda gayette çıkarım yapılabilecek bir yer ve durum bana kalırsa.
Kizaru'yu tutabilmek olarak belirttim bende zaten. Ama adam bu işlerden 20 yıl önce elini etiği çekmiş, artık yaşlanmış ve o haliyle bile Kizaru'yu tutabiliyor. Prime döneminde Kizaru'ya denk olmaktan fazlasını yapacaktır bana kalırsa.
Rakip olarak görme konusunda da, daha önceden dedim zaten. Bahsettiğin adamların Roger'a ek olarak aynı tayfadan bir de Rayleigh'yi rakip olarak görmesi, kendilerini küçük düşürürdü bana kalırsa. O yüzden -Rayleigh özelinde- fazla takılmıyorum bu duruma. Roger'ın sağ kolu olması handikap olmuş kendisi için.
 
Reyleigh’in ter dökmesi adamın yaşından, emekliliğinden, her gün içip yatmasından kaynaklı. Gücü yetmiyor diye değil kondisyonu düşüktü. Aşırı çabuk yoruldu. Dövüşte bi üstünlük olsa bunu ter damlasıyla değil çarpışmalarda borsalino’nun az daha baskın olmasıyla gösterilir. Orda gösterilen şey yorgunluktu.
Gençliğini geçtim luffy’le 1,5 yıl adada geçirdiği zamandan sonra bile daha iyi performans gösterir.

Garp’ın “aynı anda 2 efsaneyle uğraşamayız” dediği kişi o kadar zayıf olmaz. Bunun üstüne rey’in kendi lafı da var. Borsalino bile “bi amiral tutuyorsun işte neyine yetmedi?” diyor rey’i duyunca.
Garp’ın lafını geçtim. Şuan wb yok ve reyleigh hala aynı yerde yaşıyor. Marine’nin başında da akainu gibi mutlak adalet takıntısı olan biri var. Yine de gidip bu adamı yakalamakla uğraşmadılar.
Şuan mihawk gibi bi adada zararsız duran ve canı sıkılınca korsan avlayan adamı bile kovalıyorlar ama reyleigh’e hala bulaşan yok.

Gençliği akainu’yu tutar bence rahat. Oden de öyle. Hatta oden yenecek güçtedir belki.
 
İşte tam da bu yüzden akainu güçlü çıkmalı.
Alakası yok. Luffy ile son savaşta karşılaşırlarsa ne Luffy ne de Zoro-Sanji Jinbe tek bir rakibe fokuslanıp onu indirelim gibi klasik bir arc işleyişinde dövüşmeyecekler. Marineford gibi ana baba günü bir halde olacak orası. Luffy Akainu ile dövüşürken tüm dünyanın hadi Luffy başarırsın diye onun adını mı haykıracak? Beyazbıyık'ın dediğine göre birisi tüm tarihi sırtlanacak bu da Luffy'nin kk olup tüm tarihi öğrenmesi anlamına geliyor. KK olmuş Luffy zaten yonko ve amiral üstüdür. Akainu filo amirali olduğundan kolay kolay sahaya inen birisi değil artık. Bu yüzden denizcilerin her üyesinin ortaya çıkması gereken bir savaş lazım.

Sabo niye var ve ateş meyvesini yedi ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık