Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm aksiyon ve çizimler olarak güzel olsa da ilerleyiş olarak çok yavaştı. Yerli dizilerdeki gibi bir karakter bir laf söyledikten sonra 1 sayfa poz kesiyor falan gerek yok bu kadar. Zaten net 14-15 sayfalık bölüm çıkıyor, en az yarısı boş poz kesmeydi. 1, en fazla 2 sayfa olsa ses etmem de böyle görüntüsü güzel içi boş bölüm veriyor.
Luffynin atağının etki ettiğini görmüştük kaidoya geçen bölüm ancak bu şekilde hasar verebilen çok az kişinin olduğunu öğrenmiş olduk. Burada herkes o silüetlerde neden garpın olmadığını sorgulamış ancak sorgulanması gereken neden Big Mom'ın olmadığı. Big Mom yanında olduğu için mi? Big Mom ile sabah kadar savaştılar luffynin vurduğu gibi vuramadı mı Kaidoya? Garpın orada olmamasının bir çok sebebi olabilir ancak bu sebep kesinlikle "Garp o kalibrede adam değil" olamaz. Roger kendi ağzıyla söylüyordu garp için defalarca birbirimizi ölümün döşeğine getirdik diye. Denizcileri döverken de siz gidin, Garp gelsin diyor. Yani rogerin denki Garp. Öküzün altında buzağı aramaya gerek yok.
Zoro - Killer muhabbeti aklı başında her insanın tahmin edebileceği gibi gerçekleşti. Önceki kapışmalarını birbirlerinden üstünler diye argüman almak saçmalıktır. Killer, Kidd tayfasının zoro, robin, nami gibi akıllı üyelerinden olarak gösterildi. Killerın aklı başında olsa zaten zoro ile orada dövüşmezlerdi. Çünkü dövüşmeleri için sebepleri yoktu. Ben zoro killerdan güçsüzdür ya da killer zorodan güçsüzdür demiyorum. Sadece o dövüş argüman alınamaz diyorum. Law'ın luffy'ye yaptığı atar, kidd'in laf çakması, luffy'nin Big Momın atağını yarışmaya çevirmesi falan sayfa israfıydı. Dediği gibi 4 buçuk senede bitirecekse seriyi, verdiği aralarla beraber 100 bölüm falan yapar, wanodan sonra son arc olacak heralde. O yüzden böyle uzatıyor. Bu adamın paniklemiş haşde hikaye ilerletmesini beklerdim. Burdan şunu anlıyorum, dressrosadaki gibi boş muhabbetlere bölümler harcayıp çatı haricindeki dövüşleri birbirlerini tekleyen insanlar şeklinde çizecek.
Time skipten sonra tayfadan kimsenin gücünün sınırını göremedik malesef. Luffy odaklı bir seri oldu ve tayfa çok geri planda kaldı. İnşallah bu arcta tayfanın adam gibi dövüşünü görürüz (pek ihtimal vermiyorum ama).
Çatıdaki ekipte beklediğim power uplar da şöyle:
Luffy:
G4 ile başladı. Yeni öğrendiği hakiyi G4 ün yeni bir modu ya da G5 olarak kullanıp güçleneceğini göreceğiz muhtemelen.
Kid:
Manyetik şok dalgaları ya da manyetik enerjiyi elektrik enerjisine çevirerek elektrikli saldırılar yaptığını göreceğiz muhtemelen. Prometheusdan gelecek elektrikli saldırıların kidi güçlendireceğini düşünüyorum.
Law:
Gamma knife'ın Kaido'ya hasar verebileceğini düşünüyorum. Ancak Gama knife'ın daha büyük enerjilisi gamma sword ya da gamma spear gibi değişik isimlerle karşımıza çıkacaktır.
Zoro:
Enmayı tam kapasite kullanıp derin kesikler atacaktır. Ayrıca dövüşler bittikten sonra zoronun, kitetsusunun kırılıp, shusuiyi tekrar alacağını düşünüyorum. Shusui, ryuumanın varisi ejder kesen zoronun hakkıdır.
Killer:
Killerın yeteneklerini tam bilmediğimiz için kullanacağı teknikler bizim için power up niteliğinde olacak zaten. Ancak Killerın Kaido'ya değil sopasına zarar vereceğini düşünüyorum.
Çok uzun bir yazı oldu ancak son olarak şunu eklemem lazım, Law'ın taş saldırısı çok eziklenmiş yav. Law taşların ucuna haki eklemiş olabilir. Ayrıca law taşları direk bırakmıyor, kaidoya doğru hızlı bir şekilde çarpıyor. Taşların anlık hızı, kaido'nun gökyüzü adasından düşerkenki anlık hızından fazla olabilir. Yüksek bir yerden düşerken sonsuza dek hızlanmazsınız, bir yerden sonra hızınız sabitlenir. Law room içinde özellikle cansız nesnelere karşı mutlak hakimiyete sahip. Ayrıca bir sonraki panelde eğer çizim hatası değilse ejderha formundaki Kaidonun başında şişlik var :D ve saldırı anında da arrgghh diye bağırıyor kaido. Hasar veremese bile gayet canını yakmış.
 
Kaido'nun hibrit formu olsa iyi olur. Yoksa Meyve gücü ile hiç etkili dövüşemiyor gibi gözükecek. Bilindik saldırısını hibrit formu ile yapsa daha etkili olur. Tam formuyla yapamıyor doğal olarak.

ANCAK illa hibrit formuna dönüşecek diye bir kaide de yok. Hibrit diye diye telef olduğunuz ancak hibrite dönüşmeyen Jack gerçeği var ortada. Ulti'nin tam formunun daha güçlü olduğu vurgusu var vs. Evet Kaido'nun hibrit formu dövüş için daha uygun olur. Ancak mutlaka olacak diye bir şey de yok. Sonra Kaido hibrit formuna geçmedi geçseydi yenilmezdi falan demeyin : (
Zerre katılmıyorum. Kaido'nun hibrit formunun olmaması saçmalıktır; aynı Jack'in hibrit formunun olmaması daha doğrusu gösterilmemesi gibi.
 

Üye silindi 1004

Luffy’den red rock saldırısını meyve formunda almadı zaten.Meyve bu adam için Prometheus,Napolyon Zeus toplamı gibi birşey.Adam zaten hayvan gibi güçlü.
Linlin 25-30 yaşında var. Kaido'ya küçük kardeşim diyor Roger'ın dövüşmek için çağırdığı adamla o zaman dövüşebilmesine imkan yok.
 
36 sayfa okuyamicem şimdi miss gibi bölümdü.
Zoro resmen ağırlığını ortaya koymuş.
Luffy ve diğerleri arasındaki fark ben burdayım diye bağırıyor.
Killerın egosu bölümün komedisiydi sanırım.
Law... yapma yavrum, değmez... hem kendini hem efsanevi meyveni rezil ediyosun...
Kid harbiden süpriz yumurta oyuncağı gibi lan :/
Kaido gıdıklanıyo sanırım
Son sayfa 1000dekinden daha güzel olmş.
 
Zerre katılmıyorum. Kaido'nun hibrit formunun olmaması saçmalıktır; aynı Jack'in hibrit formunun olmaması daha doğrusu gösterilmemesi gibi.
Neye katılmıyorsun anlamadım. Kaido'nun hibrit şekilde dövüşmesinin daha iyi olacağına mı? Yoksa Oda'nın hibrit formu daha güçlüdür veya mutlaka çizmeliyim gibi bir derdi olmadığı gerçeğine mi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık