Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido shanks’le dövüştüm demiyor ki shanks’in onla dövüşebilecek kapasitede olduğunu söylüyor sadece.
Mevzu dövüşmek bile değil. Luffy'nin yumruğu gibi sağlam bir darbe aldığı karaterler onların hepsi. Yoksa daha önce Luffy ile dövüştü üstelik darbe de aldı. Zaten BM'nin orada olmamasının sebebi de bu. Dediğin gibi olsa BM orada olurdu. BM bebeyken Elbaf'ın içinden geçmiş biri.
 
Adamın dayak yediği kişileri düşündüğü çok barizken yine gereksiz tartışmalar almış başını gitmiş.
Kaido, "korsan," diye de belirtmemiş. Neye dayanarak sadece korsanları düşündüğü söyleniyor? Korsan olmayan Kaido'yu dövemiyor mu? Kaldı ki; dövüştükleri zaman Oden korsan da değildi. Wano'nun shogunuydu.
Bu çok ilginç bir nokta güzel yakalamışsın.Bu doğruysa Garp balon demektir. :D Çünkü Mihawk ve Sengoku ile karşılaşmamış olabilir Kaido ama Garp ile kesinlikle karşılaştı. :) @Yubashiri-sama Kaido ocağınıza incir ağacı dikti. :D
 
Şimdi şaka goygoy bir yana şu seride iki yonkou yu karşına alıp gözüne kestirmek büyük olaydır.Amirallere desen ki Kaido ve BM sizi bekliyor gidin kesin item düşürün Saka nın yaptığı gibi kimseyi göndermezler ölüm tehlikesi var.
Yonkolar daha ciddileşmediği durumun tehlikeli olduğunu değiştirmez.Dediğin gibi Yonkolar her ne kadar Amiraller kadar akılcı olmasa bile hafife alınmaması gereken kişiler.WG'de Kaido ve Big Mom gömenlerin bunu dikkate alması gerek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık