Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido benimle dövüşebilecek birkaç insan var bu bana nasıl zarar verebildi dedikten sonra Luffy'nin arkasındaki silüetlerde forumumuzda ilah ilan edilen Garp yok bu arada bu daha bir şey değil iddiamın arkasındayım one piece deki en büyük balon Garptır ergeç çıkacak demiştim ilk posta geldi şu rocks olayının derinine inilirse daha da netleşir herşey.Şuan en güçlü adam olarak lanse edilen adamın zihninde onla kıyalanabilecek adamlar xebec,roger,wb,shanks ve oden yani Garp sengoku gibi balonlar adamın tehdit listesinde yer almıyor.Dediğim gibi bu daha başlangıç ilerde herşey daha da netlik kazandığında ak koyun kara koyun ortaya çıkar.
Benimle dövüşebilecek kişiler diyor. Yani bir dövüşten bahsediyor. Garp ile kaido arasında bir dövüş gerçekleşmez, Garp vurur geçer.
 
garp zirve olmasa da yonkoularla benzer güç seviyesine sahip. şu ana kadar gördüğümüz en güçlü ilk 5'e garp, ilk 10'a sengoku kesin girer.
 
Vay be zoronun saldırısının işe yaramadığı ataklardan biri daha. Yeni Mr.1 hayırlı olsun.
Şimdi anlamadığım luffy bunlardan farklı seviye gibiydi ve zoro ile law bunun paçasını kurtardı ki zoro gene luffye ciddi olmasını hatırlattı. Bu nasıl bir vurdumduymazlıktır. Luffy korsan kral da olsan artık gözümde Belhanda dan farkın yok.
Bu arada burada Sanjinin olması gerekti ya güzel bir kaç combo atak izlerdik.
 
Xebec kutsalları biçip Dünya'nın Kral'ı olmaya çalışmıyor muydu? Korsanlar Kralı'ndan bile daha büyük bir hedef.
Korsanlar kralı olmak adamın bir sonraki adım için en büyük amacıydı. Sonuçta hepimizin beklentisi One piece sonrası Dünya hükümetinin yok olacağı.

Burada Kaido hayalleri üzerinde etkili olan isimleri görüyor. O yüzden özellikle yumruk yediğinde Korsanlar kralı olmanın anlamını soruyor.
 

Üye silindi 1004

Kaido güncel olarak bunun üzerine düşünüyor gibi. Garp'la ilgili böyle bir şey düşünmemesi çok normal adam artık yaşını aldı. Gençken de kaptanıyla dövüştü kendisiyle değil.

Newgate'in de genç halini görüyor mesela yaşlı halini değil. Yaşlı Beyazsakal da kendisine zarar veremezdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık