Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga schi olunca ödül yükselmesi duruyor. Zaten benim söylemek istediğim de Law>Kid değil ki. Kid'in yaptıklarına bakınca yenilgilerden başka bir şey göremiyorum ben. Bu kadar yenilgiye rağmen Luffy ve Law'a karşı iddialı konuşabilmesi mesnetsiz ve temelsiz geliyor bana. Boş konuşuyor yani. Luffy ve Law'ın yaptığı işlere bakınca adamlar başarılı değil mi. Denizciler bile bu ikiliyi Kid'den daha tehlikeli buluyor ki Amiral gönderip kellerini istiyor. Kid'in peşine daha bir tane denizci takılmamış.
Law'ın tek zaferi Vergo ve Smokera karşı ikisi de Koramiral zaten. Law'da Luffye aptal falan diyordu o olmasa ölüyordu Dressrosada
 
Benim anladığım kadarıyla big mom gelince direk vol 2 kullandı. Hyo o yüzden onu sana ben öğretemem ama sende zaten var diyor.

Luffy istemeden kelepçeye yaptı onu. Hyo orda anladı luffy’nin hayvanlığını. Hyo normalde vol 1 öğretmeye çalışıyordu.

ikisi birbiriyle baya bağlantılı gibi. Anladığım kadarıyla hakiyi vücudunun dışına akıtıyorsun, sızdırıyorsun. O sayede vücudunun dışında kaplıyorsun kendini hakiyle ve görünmez hakiyla kaplanıyorsun. Antrenmanda bunu çok söylüyor luffy ve hyo. Hakiyi vücudundan dışarı çıkarmaya çalışıyor vol 1 öğrenirken.

Vol 2 ise onun devamı. Hakini sadece kendi vücudunun dışına taşırmıyorsun, kendi vücudundan o hakiyi çıkardıktan sonra bir de başka nesnelere doğru yönlendiriyorsun, oraya akıtıyorsun. O sayede hakin başka nesnelere su gibi girince içerden parçalıyor. Ben böyle anladım.
cok iyi anlatmissin he , ben de katiliyorum . Zaten bu Mf savasinda amirallerin wb’nin salsirisina karsi kullandigi da buydu bence
 
Orası belli değil. Temas oldugu için vol1 olabilir. Net öğrenmek için vol2 kullandığındaki tepkilerin farklı olmasından ya da temassız olmasından anlayabilecegiz.
Vol 1 olsa bu hakiye süpernovalar öyle tepki vermezdi bence. Vol 1’i illa görürdüler yeni dünyada. Sentoumaru ve hyo amcada bile gördük. Sadece amiraller ve reyleigh’de olan bişey değil.
Zoro da “günlerdir çalıştığı haki buymuş demek” gibi bişey diyordu spoiler’da öyle değil mi? Mihawk en azından vol 1’den bahsederdi ona. Armament konusunda baya takıntılı gibiydi.

Luffy sonraki bölüm “siz onu bişey mi sandınız? Bakın şimdi onun bi adım üstünü göstereyim” derse süpernovalar çok ezik görünür.
 
Orası belli değil. Temas oldugu için vol1 olabilir. Net öğrenmek için vol2 kullandığındaki tepkilerin farklı olmasından ya da temassız olmasından anlayabilecegiz.
Kelepçede temas vardı mesela. Demek ki, temasla da yapılabiliyor. Dıştan görülen hasar olmadığında ama Kaido'yu kanattığında vol2 kullanıyor diyeceğim, onun da istisnası var; Oden. Oden de kullandığı halde, dıştan da yaraladı Kaido'yu. Roger, Oden'e attığında ise dışarıdan hiçbir hasar yoktu hatta Oden kılıcıyla blokladığı halde engelleyememişti. Şimdi ikisi de vol2... Cidden kafa karıştırıcı.
 
Ek olarak günlerdir zehirli şeyler yiyip içiyor reyis.



Kaptan olmamasına rağmen nova olan 2 kişiden biri tabi ki boş değil. Fakat Killer ile Zoro çok farklı dünya, farklı lig adamlar. Law ile Kid-Luffy denk dediler zamanında denk olmadıkları daha Dressrosa'da belli oldu. Denk denilen adamlar arasında bile çok belirgin bir fark varken Zoro gibi serideki başat güçlerden biriyle Killer'ı karşılaştırmak olmaz aga. Killer belli ki Hawkins, Apoo gibi adamlardan güçlü ama bu Zoro'yla yakın demekler değil.
Güç seviyesi olarak Zoro ile Sanji arasına girebilecek en naçizane karskterlerden biridir Killer. Direkt bunun için yaratılmış karakter gibi
Zoro>Killer>Sanji.
 
Vol 1 olsa bu hakiye süpernovalar öyle tepki vermezdi bence. Vol 1’i illa görürdüler yeni dünyada.
Zoro da “günlerdir çalıştığı haki buymuş demek” gibi bişey diyordu spoiler’da öyle değil mi?

Luffy sonraki bölüm “siz onu bişey mi sandınız? Bakın şimdi onun bi adım üstünü göstereyim” derse süpernovalar çok ezik görünür.
Burası güzel+Kaido da şaşırdı ve diğer vol2 kullanıcılarını hatırladı. Luffy vol2 kullanmış ya.
 
Ben çok net hatırlıyorum Killer olayında adamların üç tane temel dayanağı vardı.

Aklı düzgün çalışmıyor.
Fiziksel olarak hasarlı.
Silahları yok.

Şimdi killeri gördük ve silahlarım yok dedi başka bir sıkıntıdan bahsetmedi şimdi bu durumda 2 tane bizden taraf bir tane onlardan haliyle kaybetmiş mi oluyoruz :hhh:
Kendinde değil gibiydi gücünü etkiler diyenlere bir şey dememde(etkilememiş)ama Zoro onu orada bariz yenmişti.

Zoro'cu olan daima kazanır ??
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık