Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim 5'li, yardım almadan bu iki azmandan Kaido'yu indirir, Big Mom'ı da kaçırır ya da Big Mom'dan kaçar ve savaşın sonunda da denizciler gelip Kaido'yu paketler diyordum ama spoiler'ı tekrar okuyunca savaşın 5 vs 2 gitmeyeceğini düşünmeye başladım. 5'linin Kaido'ya yaklaşımıyla Big Mom'a yaklaşımı arasında dağlar kadar fark var. Oda(çok büyük bir ters köşe yapma planı yoksa eğer), Big Mom'ı mizah malzemesi olarak kullanmaya devam ederek bir şekilde savaştan çıkarmanın yolunu yapıyor gibi. Can sıkıcı.

Oda bize Big Mom'ın gerçek anlamda savaştığını göstermeyecek gibi ama umarım yanılırım.
 
Normal bir mangada hiçbirinin tekniği Kaido'yu öldürmeye yetmeyeceği için hepsi Law gamma atsın yada kalbini alsın diye Kaido'nun üzerine çullanıp strateji yapardı.Adam ölümsüz sonuçta:Ama shonen bu ve Luffy'nin mangası tabii :D ihaleler hep ona kalır.
Ya bırak bu işleri. 9 kın bile hasar vermiş. Gitmiş Killer hasar vermiş. Law'ın da Kaido üzerinde hangi saldırısı etkili olacaksa onu kullandıracaktır. Belki yeni bir şeylerde görürüz. Eğer karakteri olduğu gibi bırakırsa zaten Rosa'dan sonra gelişmesi gerektiğinin en çok kendisi farkında olmuş ve hazırlanmıştır. :D.d
 
Acaba "benimle dövüşebilecek çok az insan var" derken, Xebec'i kattığına göre (yani nakamaları da katıyor) Big-Mom'u katmama sebebi ne ola ki?
Big-Mom sadece gücüne güvenen ve Kaido'nun anımsadığı kişiler gibi içten patlamalı şeyler kullanamayan biri mi?
 
Onlar varsa onları niye hatırlamadı? Bunu seni sorgulamak için sormuyorum. Oda'yı sorguluyorum. Yine boş atmış da olabilir. İleride bir retcon da buna çeker. Çok mu zor? :artiz:
Kendi çapında gizem kasıyor işte boş herif. :/
Kılıç ustalarının handikap olayı da var, Kid ve Buggy örneğinde olduğu gibi. Terse meyve ile yamulabilirler...

Bu yüzden ekstraları olmalı...
Kaido da öyle bir şey görmedik ki.
 
Kaido şok geçirmiş benimle nasıl dövüşebilir diye.

Bu Kaido harbi azman adamla dövüşebilen sayılı kişi varmış.Zaten biliyordukda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık