Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro, killer'ın kafası gidik, kendi silahları olmayan haline güçlü diyen biri. Eğer şimdi kapışsalar zorlanmadan alamaz killer'ı.
100 bölümdür "kafasının gidik" olmasının güçsüzleştirdiğine dair bir ibare görmedik bu arkadaş hakkında. Mike Tyson'ın prime'ı, bildiğin şizofrenik davranuşlar gösterdiği zamanlardı, bunun güçle ne alakası var? Reflektif karar verebilme yetisini etkilediğine dair bir şey görsek tamam da, boş haterlığın dillendire dillendire kendiliğinden inanılan kısmı gerçekten çok itici
 
Zoro koymuş Killer'ı adam yerine. Killer için zamanında kendi kılıçları elinde değil dediğimizde vuruyordunuz. Şimdi kendi söylüyor.:D
Killer için beyni gidik, vicudu bilmem ne diyordunuz. Adam Zoroyu tanımış. Hatta silahım olsa durup farklı olurdu diyor. Adamın sadede silahı yokmuş. Ayrıca killeri kim takar. Zoro cevabı yapıştırmış. Durum gene değişmezdi diye. Killerin dediğini dikkate alıyorsunuz da Zoronun dediğini niye almıyorsunuz?
 
Çok iyi oy almış herkes şaşırdı.Ama spoiler doğruysa kaya atması olmamış.Fazla çekiniyor herhalde.Doffy tek parmağıyla parçalıyordu köprüde böyle şeyleri.Kaido gıdıklanır ondan o saldırı saçma.Biraz support kısmından çıkıp aksiyona girse iyi olur.Diğerlerinden cesur olması lazım adam gek harekete ışınlanıyor zaten.
Burada kaçırdığın bir nokta var. Uzunca yorumladığım yerde yazmıştım. Tact tekniğini Doffy'de 2. saldırı(Mes) için stratejik olarak kullanmıştı. Ya Kid ve Luffy'nin saldırıları tam etki etmesi için devasa kayalıklarla Kaido'nun oyalanmasını sağlıyor ya arkasından başka bir hamle yapmayı planlıyor ya da öncesinde stratejik olarak kullandırdığı bu tekniğin içine E.Oda ediyor :dd.
 
Yahu adamın kendisi 10 berilik kılıç kullanıyordu volumelerce, yüzde kaç gücü düşmüştü o zamanlar? Unuttun mu toprağa düşen yarık kılıçlarını? kajslkdjsalkd
İyi de burada stil konusu. O kılıçlar tamamen stiline aykırı. 10 berilik kılıç ise kalitesi anlamında başka farkı yok. Kılıç stilini etkiliyor mu?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık