Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten saçma denilen kısım o.Adamın doğru düzgün en son dövüşü Pica.Luffynin nasıl yükseldiği ortada iken diğerleri de böyle yükselmeliydi.
Saçma denilsin, ben buna karşı çıkmıyorum. Luffy dışında o çatıdaki kimsenin gelişimini görmedik. Hadi Kid önceden de meydan okumuş, o da olsun. Ki düzgün bir yazar olsa Oda, Kid'in o dövüşlerini birazcık olsa da gösterildi. Kötü ve tembel bir yazar olduğu için oldu bittiye getiriyor hep.

Benim karşı çıkmam, mantıklı bir şekilde çatıya çıkmazlar diyenlere de değil. Sırf kaptan değil diye olamaz, çıkarsa Luffy'e hakaret olur, komutan görmedi deyip Law'ın, Hawkins gibi isimlerin çıkmasını mantıklı bulanlara. Bide zamanında tartışmalardaki inatlaşmalar da etkili tabi. xd
 
@Monkey D. Garp Doğru mu bilmiyorum ama Zoro bandasini takmış diyorlar :cool:
Luffy Kidd and Law attack with Gear 4, Punk and Room but the attacks doesn't do too much damage, Kaidou becomes a Dragon(actually a fish, but whatever) and there's a double spread with Big Mom and they say the ones who win will be the most near to become the pirate king. Kaidou is enjoying the fight.
Zoro also puts his bandana and is serious but his attacks doesn't affect Kaidou

Şimdi uyanma vakti. Bir abdest alıp Çatıdan gelecek güzel haberleri bekliyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık