Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani logialar arasında en kullanışlısı kizarunun pek umrunda değil bence olan biten şeyler kendi dalgasında ama bi meyve isteyecek olsam fujitoranın meyvesini isterdim logia olarak kizarununki favorim
Aslında Fujinin meyvesi daha belli değil ama Enelin meyve benim favorim her zaman Animelerde Yıldırım tanrısal bir güçtür
 
Şimdi yeni haki öğrendi bir yonko tayfasını tek başına alabileceğini iddia edebilir misin Luffy'nin? Tek başına Katakuri, Cracker, Smoothie, Snack, Peros işte kim varsa. Kaido onları tek başına alır büyük ihtimalle. Yani sağ kol seviyesinden Yonko'ya sıçraması saçma. Ya yonko seviyesini o kadar uçuk yapmayacaktı ya da başka bir kurgu oluşturacaktı. Yani ben biraz erken konuşuyorum, Luffy'nin nasıl yeneceğini bilmiyouz sonuçta. Ama Oda düne kadar Kaido'yu nasıl yenecekler ben de bilmiyorum diye kendi yorumu yapıyordu burada Luffy fanları tam tersi yorumlar yapıyor, komik.
Yani durum narutoda madarayı nasıl yencekler durumu gibi ama luffy hep savaş sırasında bi power up alıyo herkes meyve uyanışı gear 5 vb. Şeyler söylüyo ama finalde savaşa dış bi müdahale gelebilir bence 2 yada 3 part sürcek savaş en az bikaç gün
 
Darbeleri etki etmeliydi. Geleceği görmesini kullanabilirdi baya sorun çıkarırdı aslında en başta. Yediği atak Kaido'nun en güçlü ataklarından biri ise eğer hele de kafaya yediği için tek yemesi mantıklı sonuçta Oden de kafaya yediği an tek yemişti. Ama savaşın başında onu yiyecek kadar yavaş, şuursuz çizilmesi tamamen senaryo gereğidir. Gördük sonra 9 Kın nasıl dayandı.

Ama o sıralar iyi hatırlıyorum millet kolunu salladı tek attı diyordu o sıra da savunduk bu atak normal bir atak değildi diye. Sonra gördük ki millete düz darbe ile bile tek atıyor balyozla. Luffy'e bildiğin abandı da öldüresiciye vurdu.

Azıcık objektifseniz yanlış yorumlamışız dersiniz.:D
Darbeleri etki etmeliydi diyorsun sonra objektif olmamız lazım diyorsun ve kınların etkisinden bahsediyorsun o zaman objektif olalım kınların etki etmesinin sebebi neydi ? Oden. Sen bize yaptığın sunumda samimi değilsin. Kınlar bir altyapının üzerine kurulu saldırılarında etki bıraktılar ama Luffy'de öyle bir alt yapı yoktu bu Garp'ın torunu deyip Oden'i andığı zamanki durumuna geçse belki o da etki edecekti.

Objektif olalım o zaman, Kınların etkisi ile bunu bir tutmak doğru olmayacak gördüğün gibi sonuçta ortada yaşanmışlığın verdiği bir getiri var, Carmel ana tablosu gibi normalde hiç etki almayan Bigmom o fotoğrafa bir şey olduğunda kanıyormuş.

Kaido en güçlü ataklarından birini yaptı demişsin, bunu şuan bilemeyiz. Kaido'nun Oden'e attığı saldırıyı da isim olarak bilmiyoruz. Oden'in oraya gelinceye kadar ne kadar yıprandığını da bilmiyoruz ki eğer bu arc çizilenlere dikkat ettiysen belli bir süre kapışmanın etkileri oluyormuş o yüzden Luffy yukarı çıkarken pek çok kez enerjisini saklamasından söz ettiler.

Objektif olacaksak bu konuda da samimi bulmadım seni.

Yavaş ve Şuursuz çizilmesine gelirsek yavaşı bir öteleyelim ama şuursuza katılabilirim, Oda pek çok kez Luffy'nin şuursuzluğundan faydalanmıştır burada nasıl bir şuursuzluk yaptığını bana hatırlatırsan sana bu konuda hak verebilirim. Yavaş konusu ise biraz flu çünkü Bigmom en hızsız yonkou gibi görünse bile Marco'yu boğazından yakalayabildi yani bu karakterlerin patlama hızları çok ileri olabilir tamamen varsayım üzerine konuşuyor oluruz. Kaido'nun hızı düşük mü ? Bilen var mı bunu ?
 
Son düzenleme:
Yani durum narutoda madarayı nasıl yencekler durumu gibi ama luffy hep savaş sırasında bi power up alıyo herkes meyve uyanışı gear 5 vb. Şeyler söylüyo ama finalde savaşa dış bi müdahale gelebilir bence 2 yada 3 part sürcek savaş en az bikaç gün
Başka serilerde saçma p.uplar olunca bu seride de olmasını mazur mu göreceğiz?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 68)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık