Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid'in aldığı şeyin pone olması en mantıklı seçenek ama hazine odasında duran şeyi sadece iki gemi batırarak nasıl ele geçirmiş olabilirler anlayamıyorum. Bu yüzden küçük bir ihtimal bahsettiği şey düşündüğümüzden bambaşka bir şey olabilir.
Yok gemiyi sonradan batırıyor. İstediğim şeyi almak için komutanlarından birini yaralamam yetti diyor. Muhtemelen pone odasının girişindeki komutanı yaralayıp, pone'yi alıp kaçtı.
 
Evet kıyısından köşesinden var tabi. Benim demek istediğim Kidd'in kolunu koparttı Kızıl Saç Korsanlarından birisi mesela oraya karşı bilenirsin eyvallah ya da Kaido, arkadaşlarının adasını işgal etmiş vs vs bu tarz bir zorunluluk yok. BM tarafından bakarsak onun bilenmesi doğal :d
Bence kıyı köşe değil. Sen dünyanın en güçlü 4 korsanından birisin bu karşındaki kişiler senin karizmanı çizmiş. Kadının Korsanlar Kraliçesi olmak için devlere ihtiyacı var. Bunu kendi söylüyor. Law Ceaser'ı kaçırarak bunu engellemiş. Biri ponegrifini çalmış. Luffy'yi zaten biliyorsun. Daha ne olsun?
 
Bu resim yüzünden forum birbirine girmişti zamanında Zoro'nun kolu yok diye.
Arlong Park'ta eski konulara bakarken bu resim ilk çıktığı zamandan kalma bir teori konusuna rastlamıştım.Konuya göre Zoro Strong Word filmindeki Shiki'nin hapishaneden kaçtıktan sonra bacakları yerine kılıç kullandığı gibi sol kolunu Mihawk ile çalışırken kaybetmiş ve kolunun yerine kılıç takmıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık