Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Takım H vs. Takım M

Ayakta kalan son ikili hangisi olur ?


  • Kullanılan toplam oy
    196
Denizciler içerisinde her zaman birileri imparatorlarla kafa kafaya dövüşebilmiş. Geçmişte Garp ve büyük ihtimal Sengoku, bu günde başka birileri olacak. E.Oda bu ayrınıtıyı bize pek yansıtamasa da denizcileri o kadar da zayıf bırakmadığını anlayabiliyoruz.

Garp ve Sengoku'nun çağı kapanıyor, arkadan birileri illaki gelecek. Pekala o kişilerden biri de Akainu olabilir. Diğer bir ayrıntı ise, E.Odanın bu ligdeki adamları ezmediğini de görmemiz gerekiyor. Akainu ve Kuzan 10 gün savaşıyor, kıl payı Kuzan kaybediyor. Garp ve Roger defalaca ölümüne dövüşüyor, yine Roger ve Wb üç gece gündüz savaşıp yenişemiyor. Mf'de Beyazsakal ölüyor ama adamı öyle bir öldürüyor ki sanki kaybetmemiş gibi. Demek istediğim bu ligdeki adamları çöp gibi atmıyor bir köşeye, ezmiyor. Bunun tek bir istisnası var, Luffy'e rakip olmıcaklar :d

Burada amirallere bir şans veriyorum ama Mf'de iki ayağı çukurdaki Beyazsakal'ı hayatını ortaya koyup bala şansa yaralayan bir Akainu var. O kadar atak yapmasına rağmen, bitirişi bu günün imparator olan Teach yapıyor. Akainu, Beyazsakal'da ciddi yaralar açmasına rağmen oluşan algı net bir şekilde amiralin imparator kadar güçlü olmadığıydı.

Şu an için benim gözümde;
  • Mihawk & Shanks = S+
  • Aakainu & Kizaru = S
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık