Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Takım H vs. Takım M

Ayakta kalan son ikili hangisi olur ?


  • Kullanılan toplam oy
    196

Üye silindi 1004

Mihawk hayatında Zoro ve Marineford'daki buzdağı dışında doğru düzgün birşey kesmemiş adam.Squard ise korkusuz bir şekilde Yonko kesiyor.
Trollü ve şakayı bir kenara bırakırsak cidden öyle. Shanks, Yonkou seviyesi adam çekinmeden Newgate’e giriyor. Mihawk’la Shanks aynı seviyesinin adamı olsa Marco ve Jozu’nun ruhu duymadan Newgate’in yanına ışınlanırdı.

Diyabet hastası Linlin’in hızını Marco bile göremiyor. Yonkou’nun hızı Marco’nun aklını çıkartıyor. Mihawk cidden Yonkou seviyesi olsaydı uzaktan slash sallamazdı. Jozu’yla Marco zaten onun hızına yetişemezdi.

Yıllar önce şansa bala Shanks’la kapışmış. Hawkins’e sorsan ortamlarda “Aynen moruk ben zamanında hem Roronoa Zoro, hem de Monkey D. Luffy’le aynı anda kapıştım” der kim bilecek sonuçta? Mihawk aynı ayağı yapıyor.
 
serinin başından beri, kolunu balığa kaptıran bir adam nasıl yonkou olur anlayamıyorum :)

vs ye gelecek olursak, bence sonucunu mihawk'ın kizaru'ya denk olup olmaması belirler. eğer mihawk kizaru ile denk dövüşebilirse, ki bence dövüşebilir, takım H zorda olsa alır. yok kizaru mihawk'ı indirirse, amiraller alabilir.

shanks nedense hala tam bir yonkou gücünde gibi gelmiyor. shanks yerine kaido yada bigmom olsa iki amiralide tek başına alabilir derim :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık