Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Zoro'nun Kuracağı Tayfaya Kimler Katılır?

zoro'nun kurduğu tayfaya kimler katılır


  • Kullanılan toplam oy
    51
Luffy öldükten sonra herkes sen yoluna ben yoluma demezse tayfayı Nami birlikte tutar. Zoro nun tayfa kurmasına gerek kalmaz.

Edit: Soruya cevabım da chopper katılır.
 

Üye silindi 1004

Zoronun rebeccaya ve viviye merhamet gösterip onların kraliyeti için Luffy kadar çaba sarfedeceğini ben zannetmiyorum. Duygusuzluktan kastım buydu.
Tam aksine Zoro da çabalardı. Kutsal Ejder adamın karısını çalmaya çalıştı diye az kalsın ortadan ikiye yarıyordu. Öyle koca yürekli birisi Zoro.
 

Üye silindi 5781

Tam aksine Zoro da çabalardı. Kutsal Ejder adamın karısını çalmaya çalıştı diye az kalsın ortadan ikiye yarıyordu. Öyle koca yürekli birisi Zoro.
Az önce de dedim. Sivillere karşı merhametli olabilir diye. Ki sabaody'de dediğin gibi sivili hastaneye götürerek bunu yaptı. Ben sadece Luffy kadar işin en uç kısmına giderek büyük bir zahmete gireceğini zannetmiyorum.
 
Şansa bala gireceksek seriyi baştan aşağı tekrar yorumlamamız gerekir :D Eldekini yorumluyoruz reis.
Şimdi senin evin lideri bütün malınızı mülkünüzü hatta hayatınızı gerçekleşmesi %1 bile olmayan bir ihtimalin üzerine yatırsa ona ne kadar büyük lidersin mi diyeceksin ?

Luffy orada yapılan planı bile bozdu girer girmez aha ben buradayım diye daha sonra da karşı tarafın en büyük sorun çıkaran adamlarından ikincisini ayna dünyasında sıkıştırmışken tayfasının yanına dönmek yerine tekrar ayna dünyasına gitti ve o sırada Bigmom yani koskoca yonkou bizim tayfanın peşindeydi. Olay tamamen bedel ödenmemesiyle alakalı yani bu akşam fener maça kalecisiz başlasa ve rakip 100 tane şutu direğe mıhlasa teknik direktöre sen nasıl bir dahisin mi dememiz gerekecek.

Luffy'nin bütün olayı yaptığı ahmaklıkların bedelini ödemiyor olması ondan sonra da senin gibi kıymetli arkadaşlardan ne kadar büyük lider olduğunu duyuyoruz işte :oleyo2:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık