Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Zoro'nun Kuracağı Tayfaya Kimler Katılır?

zoro'nun kurduğu tayfaya kimler katılır


  • Kullanılan toplam oy
    51
Hepsi de katılır. Ama yeni bir amaç lazım. Atıyorum Luffy KK oldu, öldü. One Piece'in sırrı ortaya döküldü, hükümetin pisliği falan ayyuka çıktı. Tayfa hükümeti yıkmak istedi gördüklerinden sonra. Zoro kaptanlığında devam ederler böyle bir durumda. Belki Luffy gibi egolu bir kaptan olmaz ama gereken yerlerde ağırlığını koyarak tayfayı yönlendirir.
 
Varsayım olduğu için öyle konuşacağım doğal olarak sksks

Sanji dışından hepsi gayet de takip eder Zoro’yu... Sanji de tamamen kıskançlığından etmez etmezse.

Ve Zoro gayet de liderlik bilen,nerede ne yapılacağını bilen ve kritik noktalarda ne yapılması gerektiğini bilen sağlam biri.

İradesi ve gücü de gayet sağlam. Ayrıca baya da merhametli bir adam. Tanımadığı Bir kız çocuğu ve kasaba için kaç zaman aç kalıp ceza kabul etmiş biri.

Ve yine aynı muhabbete gelecek konu ama tayfanın özellikle ilk üyelerinin... Luffy ile beraber etkilendikleri tek kişidir Zoro... :d
 
Eğer Zoro sıfırdan kursa desek bu da ona aykırı olur ama yine de bunu göz ardı edip bakalım.

Tayfadaki isimler Luffy'nin inadı sayesinde katıldılar. Luffy inatçıydı. Zoro öyle bir kaygı gütmez. Ama olağan senaryolarda başka şekilde işleyebilirdi belki. Zoro seni tayfamda istiyorum diye bağıracak birisi değil ama eğer tayfadaki bazı üyelerin acıları karşısında kılıcını ortaya koyarsa tayfaya katabilirdi bence. Chopper, Nami, Brook, Franky olabilirdi. Jinbe ile Luffy'nin hikayesi farklı olduğundan katılmazdı bence. Sanji yine de Zoro'dan etkilenirdi bence. Ama Sanji bence All blue hayalini dünyayı gezerek görmek isterdi gibime geliyor. Zoro da gel aşçı lazım demezdi zaten. O biraz Luffy'nin yapışması. xd

Kim kaldı Robin, Usopp. Zoro eğer Kuro'yu durduran olsaydı Usopp ona da katılabilirdi ama buna kesim diyemem. Usopp bu sefer gerçekten kendi de çıkabilirdi. Zoro bana Robin'e düşmanca yaklaşır gibime geliyor ki yaklaşmıştı. Ama ona kesin diyemem.

Kısacası katılmaları için farklı senaryolar gerek. Şimdi ise Zoro'nun kaptanı olduğu ve diğer sekizinin katıldığı bir tayfa düşünemiyorum açıkçası. Çünkü Luffy ile çok şey yaşadılar. Zoro da istemez zaten.
 

Üye silindi 5781

Kısaca ''Zoro'da liderlik vasfı yok.'' demiş şair burada.
Tam olarak öyle denemez , Luffy kadar liderlik vasfı yok derim.
Usopp-Zoro olayı bir çentik bana kalırsa. Hani o durumda Luffy Usopp'u direkt affetti. Luffy'nin insanlari etrafina cekebilme ozelligi de tam olarak burdan geliyor. Zoro ise ozur dileyecek dedi. Herkes şok olmuştu tayfadaki. Hatta gidip affedersen bu sefer ben ayrilirim demisti. Ozur dilemesi gerektigini soylemisti Usopp icin. Yanlis hatirlamiyorsam , tayfadaki diger uyeler biraz karsi cikmisti ama en sonunda Sanji'nin de destegi ile Zoro'nun yoluna uymuştular bizimkiler.
Zoro Luffy gibi kaptan olamaz ve Luffy gibi insanlari miknatis gibi cekemez. O daha cok otoriter ve sert bakiyor ciddi olaylara. Lami cimi yok adamın. Bu yüzden yanlis hareket yapabilecek bir adam ki gecmiste de yapti. Nami'yi olduruyordu az kalsin. Duygusuz dememin sebebi de oydu. Tama işin esprisiydi.
Teşekkürler. İkidir tercüme ediyorsun gözden kaçmadı , arada seni etiketlerim :D
 
Her an anlayışlı olması gerekiyor işte yoksa tutarsız bir karakter oluyor.
Kendi tayfasındaki adamları tek bir yamuk hareketinde kesecek bir adamdan bahsediyoruz ki bunu ArlongPark Arc.'ta yaptı. Nami az kalsın öbür dünyayı boyluyordu tayfayı uzaklaştırmak isteyeyim derken.
Ayrıca farkındaysan sivillere acımıyor demedim , Luffy'nin yaptıklarını yapamazdı dedim. Tama olayı da Wano ile alakalı bir durum. Yoksa bir ülkenin , içişleri ve haksızlıkları geçmişte Luffy kadar umrunda değildi , ki "Viviyi cok istiyorduysaniz zorla getirseydiniz." demiş bir adam Zoro.
ArlongPark Arc.'ta zoro'dan kaptana yakışır bir hareket görmüştük namı'nin nasıl bir durumda olduğunu anlayıp farkında olduğunu ve onu kurtaracaklarını belirtmek için elleri bağlıyken kendini suya atıp namı nin onu kurtarmasını beklemişti belki yalnızca luffy için yapmıştır ama kurtarmak için elinden geleni yaptı
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık