Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Big Mom Tayfanın Müttefiği Olur Mu?

Wano'da 2 Yonkou'da Düşer mi?


  • Kullanılan toplam oy
    71
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 imparator saga'dayız,Wano'da Kaido ile Bm ittifakı tarihe karışacaktır,daha sonra Shanks ile Teach'e geçilir.

İkinci olarakta tanrı vadisi olayı diye bir göndermede var.

Kaido ile Bm'nin işi bitti sayılır.

Bu kadar güç yetmez onu bende biliyorum ama Oda bir yolunu bulur destek falan gelir.
Anladığım kadarıyla Arc'da güç dengesizliği olduğunu konusunda hem fikiriz.
Dediğin gibi Oda bir yolunu bulabilir. Ama şuan için gelebilecek en olası destek, Big Mom'ın tayfası... Arc bitene kadar sürekli tekmeyi yemezlerse eğer, geldiklerinde dengeyi daha da bozacaklardır.
Bigmom Luffy ye nasıl katılacak? Kafası kesilen Yonkolar nasıl hayatlarına devam edip Luffy ye katılabilir aga?
Luffy'ye katılmasından ziyade müttefikliğini kastediyordum. Nasıl olabileceği konusunda da, belki Kaidou bir aşamada Big Mom'a ihanet eder. Big Mom'da odağını Luffy'den Kaido'ya çevirir. Aklıma gelen ilk senaryo bu.
Ellerine sağlık.

Rakam eşitlemeye çalışmak, Luffy'nin Balıkadam Adası'ndaki şovundan sonra bitti bence, gereksiz bir çaba gibi görüyorum o çabayı.
Taraf değiştirme olayı kesinlikle olacaktır. Madendeki mahkumların hepsi Luffy'nin gücüne şahit olmadan önce Luffy düşmanıydı zaten.
Bm'ın anti-ırkçılık konsepti, seride gelmiş gelmiş en fazla iyiliği barındıran şey olabilir. Lakin Luffy'nin Katakuri'ye sözü var, devirecek Bm'ı.

Her şeyi geçtim, Bm'ın Wano'ya geliş amacı zaten Luffy'i öldürmek.
Öncelikle teşekkür ederim. Dediğin gibi rakam eşitlemeye çalışmak biraz anlamsızmış. Yukarıda başka bir arkadaş diyince fark ettim bende :)
Ancak, Luffy Big Mom'ı gerçekten rakip olarak görüyorsa, hapishane de neden gerçek bir dövüş izlemedik sence?
Lütfen ama lütfen ikisi de düşsün. Kadın 200 bölümdür birilerini kovalıyor. Sonraki arc da olursa Teach'e yazık, Shanks'a yazık, işlenmeyen diğer karakterle yazık. 2 karakter de yeteneklerini göstersin ve vay be diyelim, olay kapansın.
Dediğin gibi çok uzun zamandır Big Mom'ı görüyoruz. Bu Arc'tan sonra görme ihtimalimiz de Elbaf dolayısıyla bayağı yüksek. Bende baydım artık Big Mom'dan ama kalmak için sebepleri olduğunu düşünüyorum.
 
Luffy Bm'ı yenemeyeceğini biliyordu hapishanede. Totto Land'de de gerçek bir dövüş izlemedik zaten, çünkü orda da yenemeyeceğini attığı tek yumruk ile anlamıştı. Tüm arkadaşları engellemeye çalışmalarına rağmen denedi Luffy kendisini hatırlarsan.


Yeni tekniklerini, "emisyon" ve "iç yıkım", tam oturtmak için hapishaneden mümkün olduğunca geç çıktı farkındaysan. Bu yeni teknikleriyle yonko devirebileceğini öngörüyor Luffy.
Daha önce de dediğim gibi, Luffy'nin bu kadar düşündüğünü düşünmüyorum. Eğer ki hapishane'de Big Mom yerine Kaido olsaydı teknik falan çalışmaz, dövüşürken tekniği öğrenirdi bana kalırsa.
Ayrıca attığın 2. Resimde "bekle beni Kaido" diyerek rakibini zaten söylemiş gibi kendisi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık