Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Marineford'daki Kol Kesme Sahnesi

Kim yaptı?


  • Kullanılan toplam oy
    153
Mihawk Şahin göz adıyla anılıyor ama bu lakabın ne anlamda kullanıldığı hakkında bir şey duymadık. Yalnızca hancock'un en yetenekli savcaşçıların bile korkuya kapıldıklarına dair söylemi var gözlerle ilgili. Bu şekilde bakarsak mihawk'ın verdiği korku ile luffy kesileceğini hissetmiştir demek yanlış olmaz gibi geliyor. Öte yandan uzak mesafede olmasına rağmen Luffy'ye halen menzilin içindesin demesi de gözlem hakisinin uzak mesafeleri yakınmışçasına göstermeye yarıyor olabilir geleceği görmektense.
 
Ulan zamanında ne kadar hızlıymışım... Konuya bak muhteşem sksksk

Ben hala emin değilim... çünkü Mihawk’ın bir de “Çok sakin kaldın” lafı var... Ama ortada sakinlik de yok... Luffy’nin bildiğin aklı çıktı ama Mihawk böyle bir şey söylüyor. O yüzden ben Luffy’i test etmek adına hala bir tık da olsa Mihawk’ın yaptığını düşünüyorum. Ayrıca Gözlem hakinin başka çeşitleri de vardır illa ki ve fantastik bir manga okuduğumuz için saçma bir şey de olmaz bu olay. Ayrıca bunu Mihawk yapıyorsa,rakibi afallatmak adına gayet sağlam bir özellik bence :d
Öyle de olabilir çünkü Mihawk akıllılık yaptin diyor
 
Luffy ne tehlikeler atlattı bu sahneden sonra bir kere şu netlikte görmedi.
Gerçekten de öyle. Luffy, normal gözlem hakisine sahipken bile böyle bir netlikte hiçbir zaman çizilmedi.
Bence bu olaya en çok benzeyen olay, Zoro'nun Monet'i kesmesi. Orada ise Monet sakinliğini koruyamayıp yenilmişti. Ki Zoro'nun Monet'i gerçek anlamda kesmek istemediği için böyle yaptığını da belirtmek lazım. Mihawk'un da Luffy'ye sempati beslediği için böyle yaptığını düşünüyorum. Luffy ise Monet'in aksine sakinliğini koruyabilmiş.
 
Komiklik muhabbetlerine katılmıyorum. Kral haki, geleceği görme gibi yeteneklerin olduğu yerde, bu da olabilir. İkisinin birleşimi gibi bir şey sonuçta. Bunun dışında, artık umursadığım bir muhabbet değil zaten. İsterse Sengoku'nun keçisi yapmış olsun. :flaugh:
Sizi kurtarmak için mantıklı hale bile getirdim daha ne yapayım? :D
Cidden komik be enmalı yarim! :oleyo2:
Luffy niyetleri sezebiliyor. Mihawkın gördüğü gelecekten dolayı kolları kesme niyetini hissetti diyebiliriz en fazla. Öbür türlüsü hem saçma hem de bu Mihawk böyle salakça bir gücü neden edinsin derler adama :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık