Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi baktığım zaman spoiler resimlerini paylaşanların twitter hesabı da kilitlenmiş. Hatta eskiden paylaşan bir kişinin hesabı tümden kapatılmış. Bildiğim kadarıyla onlar twitter üzerinden paylaşıyorlardı resimleri. Spoiler resimleri konusunda bir belirsizlik oluştu. Artık gelecek mi gelmeyecek mi?

Korelinin de artık çizim yapmayacağı söylentisini görünce spoiler resimlerini artık alamayabiliriz gibime geliyor bu kontrollü ve yaptırımcı politika sürdüğü sürece.

Edit:

Spoiler resimlerini paylaşan birisi ise şöyle demiş:

Good morning to everyone
In fact, there are developments in the aspect of leaks. Posting photos became very difficult at this point. There are restrictions on the leaked people posting the photos by the Shueisha Publishing House
Over time I guess we'll only see text leaks without pictures. So we get to a solution to avoid this problem

Kısaca türkçe özetlersem:

Shueshia'nın yeni politikası yüzünden spoiler resimleri sızdırılması artık zorlaşmış. Buna karşı çözüm üretmek için çalışıyorlarmış. Büyük ihtimalle metin spoilerları eskisi gibi gelmeye devam edecek ama spoiler resimlerini maalesef artık göremeyeceğiz.

Bu açıklamanın tek iyi yanı var o da artık biraz daha fazla metin spoilerı alacağımız ve metinsel spoilerın eskisi gibi geleceği eksi yanı ise maalesef panelleri ve sayfaları göremeyeceğiz.
 
Son düzenleme:
Eşleşmeler güzel bence. Dövüşler bu eşleşmede olmayacak tabi. Ada vs Kaido'dan Zoro & Luffy vs Kaido'ya geçmez. Çatıya gelecek bölüm yer vermeyeceğinden off panel bir süreli yonko tutma merasimi olacaktır. Çatıya destek çıkınca devamı gelir eşleşmelerin.
 
Dragon Ball, One Piece ve Black Clover diye bir şey varmış bunlarla alakali fanart paylaşana bile telif atacaklarmış. Diğerlerinde sorun yok
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık