Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 778: Beş Numaralı Taktik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Koskoca kızıl saçlı çingene bile koka yapmıyor. Neden diğer herkes koka yapıyor? Oda görsel bi şeyler olsun diye kokayı uydurdu. Eskiden bi haki dalgası vardı, bide hakisini kullanmak isteyen direkt kullanıyordu. Oda çok bozdu.
 

Yami

Koka kavramı herşeyi bozuyor. Bleach dönüyor iş :) Ruh gücü yüksek olanı biz tahmin edemiyoruz. Çıkarım yapma imkanımız
elimizden alınıyor. Önceleri teknikleri , hızlarını bla bla karşılaştırırken şimdi Haki kıyaslamalarını neye göre yapacağız ? :)
Haki olayı işleri bozuyor. Zaten Z filminde ki haki dövüşü çok zevksizdi. Hajime No İppo gibi.
 

Roronoa Zoro

Tövbeeeeeee :) İnsanoğlu işte. Marineford'da kimin haki kullandığı belli olmaz. Millet Marineford'a söver. Adam kimin haki kullandığı belli olsun diye efekt koyar, bu sefer de Oda çok bozdu olur.
 
Normal bir birey olsa hareket kabiliyetini engelliyor, ama kolunu bacağını göbeğini uzatan adamı meyve yeteneğiyle kesse ne olacak ki? Luffy hala uzatabiliyor kendini :D Hatta uzatıp kopuk noktalardan birleştirir bile kendini. Kin'emon'da gördüğümüz kadarıyla lego parçası gibi birleşebiliyorsun. Sözün özü kevgire çevirir Law'ı.
Ahaha kevgir ha ahaha

Law'u kevgire çevirmek kolaydır doğru ama onun kesişlerinden korunacak b.hakin varsa. Dof korunabiliyor güle oynaya dövüyor. Law garip bir adamdır, yenerse tek vuruşta yener, yenilirse de muhtemelen doğru dürüst hasar veremez çünkü kesişleri gidince geriye mes ve counter shock kalıyor. Ee yenildiğine göre mes de yapamamış demektir. Kaldı counter shock. Ya hero ya mero adamı biraz. Ama Luffyde ondan korunacak bir b.haki yok, o önce Bellamy'e dayansın. Luffy hızı ile yenmek zorunda ki bu da kolay değil. Smoker da hızlıydı bayağı emme.

Öncelikle adamda değişim diye bir teknik var, bununla kolayca sıyrılıyor. Bknz: Smoker gırtlağına yapıştığında kurtuldu, Smoker gatling yaptığında kurtuldu, Dof'un saldırısından kurtuldu, Diamante Luffy ile ona saldırı yaptığında gene yaptı değişimi. Tabi sadece savunmada işe yarayan bir teknik değil, birden arkanda bitip seni kesebilir. Luffy vurduğunda ne oluru konuşalım. Bir kere g3 vurması zor değişim yapan adama, g2 jet yapar ki Law çok dayanıklı fazla koymaz bir, ikincisi koka ile Dof'tan korunmuştu, Luffy'e karşı da kullanıp hasarı azaltır iyicene. Ama Luffy'nin hasarı azaltma şansı yok çünkü hasar alma yok, bölüyor adam ve bitiyor. Kendini birleştirir demişsin :D Radyo knife diye tekniği var adamın 'her türlü' yeteneği birkaç dakika engelliyormuş ki bu süre Luffy'i öldürmesi için yeterli. Avantaj Law'da iken ne hikmetse Luffy kevgire çeviriyor :) Law'un kazanma şansı %50'den aşağı değil. Diyen ya Luffy fanıdır ya da Law'u iyi analiz edememiştir.
 
@Phoenix
Hacı güzel yazmışsın,dediklerine de katılıyorum.Ha yine de şu kısım birazcık kafamı kurcalıyor benim. Dof" O velet h.haki kullanabiliyor,Law'dan bir gömlek yukarıda olabilir." gibisinden bir şey söylemişti.Belki bu sebepten dolayı arada az bir fark olabilir ama daha bu farka dair en ufak bir şey görmedik.Hatta Law daha güçlü geldi gözüme hep.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık