Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 778: Beş Numaralı Taktik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam yanlış anlamışım orayı pardon ama enteresandır, sana güzel güzel güç dengelerini açıklıyorum. Zoro'nun ne kadar rahat kazandığını ve çok daha iyi şeyler yapabileceğini söylüyorum bana yazdıkların fanlığa giriyor diyorsun.

Yani tam olarak ne fanlığa giriyor onu söylesene bana bi ?

KK>Yonkou>Amiral güç dengesi mi fanlıktır ?

Zoro çok daha iyisini yapabilir demek mi fanlıktır ? Herkes daha iyisini yapabileceğini biliyor çünkü.

Ben seninle serideki parametrelere göre mesaj yazıyorum, sen bana yazıların fanlığa giriyor diyorsun. Bana böyle saçma sapan bir yaklaşım tarzıyla yazı yazacaksan hiç yazma ki benim de tepemi attırma hacı. Lafı başka taraflarından anlayan insanlara karşı sinirlendiğimde kötü olan ben ve benim gibi muamele gören insanlar oluyor çünkü. Yazacaksan adam gibi yaz, saçmalayacaksan da yazma. Bu kadar basit bu iş !
Adamlığın senden mi öğrencez la ?
 
Yonkou vs Luffy+2 kişi daha bekliyorum ben.Yani ilk Yonkou'yu kesinlikle Luffy tek başına indiremez.Serinin değeri azalır gözümde.
 
Almadıkları arc göster madem. Adam 30 milyon ediyordu Crocoyu yenerken g2 falan mı buldu? Hayır aynı Luffy idi sonra gitti 55 milyonluk adamı çöp gibi kenara attı?
Captain Morgan,Buggy,Kuro,Don Krieg,Arlong,Mr.3,Bellamy,Hordy,Ceasar aklıma gelenler bunlar.Görüldüğü üzere Luffy dövdüğü her rakipte bir power-up almamış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık