Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yıl önce Kid'in daha güçlü olması imkansız ya da mantıksız değil aslında. İkisi de aynı zamanda denize açılsaydı tamam derdim ama bunu bilmiyoruz ki. Aralarında yaş farkı da var üstelik. Belki de Kid, Luffy'den 2 yıl önce çıktı yolculuğa? Böyle bir durum söz konusu ise gayet de Luffy'den önde olabilirdi. Takılacak bir durum göremiyorum ben bu konuda. :/
Yaş farkı var ama mangaka aralarında onlarca yaş farkı olan korsanların hepsini aynı jenerasyona koymuş. Yaş farkını gözettiğini düşünmüyorum . Karakter ne zaman yola çıkmış ona bakıyor bence.
 
Senin görüşünü bilmediğim için sana yönelik bir şey değil ama ben Kid>Luffy ifadesini komik buluyorum.

Luffy şanslı çünkü ana karakter diyen insanlar Luffy ana karakter o yüzden em potansiyelli diyemiyor. Luffy aleyihine bir konu varken ana karakterliğinin üzerine basa basa söyleniyor .

Alınan eğitim zaten shounenin klişesi. Time skip yapmak için araya koyuyorlar mutlaka. Luffy'nin çağdaşı olan bir korsanı geçmek için Rayleigh'e ihtiyaç duyması daha yazarken gülünç geliyor bana.

Luffy tayfasıyla en çetin yerlere girip çıkmış ve Kid'den en az 1 yıl sonra denize açılmış birisi. Kid'in yaptığı şey ne? Bakalım, Luffy'ye göre ödülü daha fazla ki Shakky söylüyor nedenini. Ki time skip olmadan Luffy'nin ödülü 400. Bir de Luffy gibi geleceğe dair cesur cümleler kurabiliyor. 2 yıl önce Luffy kadar ses çıkarmış mı? El, Crocodile gibi? Hayır. Luffy daha mı önce denize açılmış? Hayır tam tersine Luffy geç yola çıkıyor. Kid bir D. mi? Hayır. Kid tabii ki çoğu D.'den güçlü ama Luffy bu dönemin başta gelen D.lerinden.

Kid ana karakter mi? Hayır.

Sadece plot armor söz konusu olduğunda şaka yapmak için ana karakter olduğunu hatırlayanlar anlamayabilir ama One Piece gibi ana karakteri iyice merkeze almış serilerde bunun anlamı güç ve potansiyeldir.
Yazdıklarınla adeta görüşlerimi özetlemişsin.Dediklerine ekleyecek olursam; Kid Luffy kadar güçlü olmasının ihtimali düşük çünkü serideki rolü Luffy'nin etrafındaki çoğu yan karakterden bile küçük.Ama bu Kid Luffy'e yakın bir konumda olamaz anlamına gelmez.
 
2 yıl önce Kid'in daha güçlü olması imkansız ya da mantıksız değil aslında. Ya da eğitimden döndükten hemen sonra. İkisi de aynı zamanda denize açılsaydı tamam derdim ama bunu bilmiyoruz ki. Aralarında yaş farkı da var üstelik. Belki de Kid, Luffy'den 2 yıl önce çıktı yolculuğa? Böyle bir durum söz konusu ise gayet de Luffy'den önde olabilirdi. Takılacak bir durum göremiyorum ben bu konuda. :/
Kid zaten Luffy'den önce çıkmış yola. Ace bahsetti bundan 999'da.
 
Yaş farkı var ama mangaka aralarında onlarca yaş farkı olan korsanların hepsini aynı jenerasyona koymuş. Yaş farkını gözettiğini düşünmüyorum . Karakter ne zaman yola çıkmış ona bakıyor bence.
Doğrudur. Ben sonuca bakıyorum daha çok. Geçmişte veya gelecekte iki türlü sonuç da olabilir ama yolun sonunda Luffy'nin ardında kalacak işte. Tek gerçek budur, gerisi ise muallak. Daha önce yola çıktığından dolayı mangaka Sabaody Kid>Luffy dese çok da şaşırmam açıkçası. Olabilir derim.
 

Üye silindi 1004

-Kaido, Enma'yı farkediyormuş aurasından dolayı fakat Zoro'yu Oden kadar güçlü değil diye küçümsüyor ve o kılıcı doğru düzgün kullanamayacağını ima ediyormuş. Zoro pis pis sırıtıp bunu göreceğiz diyormuş.
Oden gibi bir dansözle Zoro'yu kıyaslarsa çok büyük yanlış yapar Kaido. Umarım Zoro kesince Linlin dilaltı hapı arayacak noktaya gelmez Kaido için.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Doğrudur. Ben sonuca bakıyorum daha çok. Geçmişte veya gelecekte iki türlü sonuç da olabilir ama yolun sonunda Luffy'nin ardında kalacak işte. Tek gerçek budur, gerisi ise muallak. Daha önce yola çıktığında Sabaody Kid>Luffy denilse çok da şaşırmam açıkçası. Olabilir derim.
İğrenç bir bakış açısı, söyleyecek söz bırakmıyor :oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 50)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık