Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Vicdan ya da Özgürlük

Seçiminiz Ne Olurdu?


  • Kullanılan toplam oy
    83
İtiraf eden yaratık senin ulaşıp zarar veremeyeceğin bir mesafede arada duvar var, demir parmaklıklar var vs bir şey düşün işte. Tatava yapmadan masum adamı kurtar artık bir senin içinde yer aldığın alternatif evrendeki masum gte geldi bir de Chris'inki. Yazık günah lan.
Yanlış adamın insafına kaldı. :D
şaka bir yana aile sorunum olmasa kesin kurtarırdım adamı. Dediğim gibi kurtarmasam zaten vicdanım yüzünden daha beter duruma düşerim. Belki benim yüzümden diyip intihar bile edebilirim.
 
Neden adamı kurtarayım suçsuz olmasına rağmen ölen insanlara bir yenisi daha eklenir bende birdaha soygun yapmaya karar veririm sonuçta soyarken bir sorun olsa tetiğe basıp öldüreceğim insanlarda suçsuz borcu neden yapmışım onuda merak ettim
 
Böyle olunca kendimi seçerim diye düşünüyorum genellikle. Ancak başıma buna benzer olaylar gelince karşı tarafı kurtarıp cezamı çekiyorum hep. Tabi benim yaşadığım bir iki ufak durumda yediğim dayakla 15 yıl hapis farklı şeyler o yüzden tam emin olamadım. Kendimi kurtarırım diyorum ama oyumu adamı kurtarırıma attım tecrübelerime dayanarak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık