Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Cavitq11
Yani, biraz garip bir şey ama çok takılmıyorum. Mera denilen meyvemsi şey Sabo için dezavantaj olsa da aslan parçası bu işin tillahı olmuş çoktan xd Dressrosa'da ilk gördüğümüzde bu hakinin ne olduğun bilmesek de çok üst düzey olduğunu savunuyordum sürekli. Doğru çıkmasına hiç şaşırmadım ama belki şaşıranlar olur diye hatırlatayım dedim. :rolleyes:

@Sakata Gintoki
Belki de. Kaido indikten sonra Luffy daha da güçlenmiş olacak. O saatten sonra ayıboğan nasıl tehlikeli bir düşman olabilir ki? Muhtemelen senaryo farklı yönlere kayacak, bakalım artık.
Bu arada sen ayıboğan derken kimi kastediyorsun ?
 
İki tane konuya değineceğim aklıma gelmişken.

1-)
Yav bu bizim ayıboğana ne oldu acaba? Kaido öncesi Luffy'nin düşmanı olur diyordum hep. Yonkou öncesi son antrenman gibisinden... Bildiğiniz yalan oldu o iş. :/ Nerede ve ne zaman çıkacağı ya da misyonunun ne olacağı acayip belirsiz hale geldi. İlginç...



2-)
G3'ten çok daha güçlü olan G4 formlarıyla Kaido'yu gıdıklamaktan bile uzak Luffy ve akışkan haki&G3 kombinasyonu ile Kaido'ya gömçürten Luffy... Aradaki farkı gördünüz değil mi?

Burada ise güç bile kullanmadan sadece haki ile yapılan bir saldırı ve sonuçları... Sabo'nun nasıl bir hayvanat olabileceğini hatırlatmak istedim sadece. :rolleyes: Hadi bana eyv.
Çöp karıştırma artık ;)
 
Uuu demir büküyor!!! Kendi eksikliğini ve özgüvensizliğini belli etmek istemeyen insanların davranışlarına dair güzel bir örnek verdiğin için teşekkür ederim. :rolleyes:
Lastikten ateş mi çıkarıyor ne yapıyor.Şerefiyle demir büküyor işte ne yapsın demirden yıldırım mı çıkarsın onu istiyorsun herhalde alıştığınız için.:artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık