Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Beyazbıyık Haklı mıydı?

Haklı mıdır, haksız mı?


  • Kullanılan toplam oy
    189
Luffy reyizden azıcık adamlık öğrensin. Tabiki kurtaracağım çünkü burası nakamalarımın ülkesi. WB, Oden'i geçtim aynı zamanda Kinemon ile de arkadaştı. O iki yetimin amcalarıydı. Toki onun bacısıydı. O gücüne rağmen gitmemeleri anlaşılır bir şey değil. Halk onların zulmü altında ezildi gitti. Zulme son vermediler.
 
Rahmetli hakkında kötü konuşmak gibi olmasın, WB de amma ahmakmış, yahu senin elinde Kaidonun 1. Ve 2. Adamını yumurta gibi tokuşturacak Marco var, Jozu da Jacke bilezik gibi geçirir, kendisi de Kaidoya velet çeker Odenin intikamını alir gelirlerdi. O zamanlar uçan altılı da yoktur muhtemelen. Bunak herif bir de Acei darp etti, mezarında takla atasın moruk. :)
Al doya doya göm :D
Buraya da birakalım madem. Adam zannettik Garp seviyesindeymiş meğer WB :)
 
Bu gün Beyazsakal'ın neden Oden'in intikamını almadığını açıkladı, yarın da neden Kaido'ya saldırmadığını açıklar. Bakarsınız Kaido Beyazsakal'ın elinde büyümüştür.
Gidip şamarlayıp ders verse de yeter. Halka niye zulüm ediyon şeklinde ayar verip adam ol de diyebilirdi. Beyazsakal'ın elinde büyüyüp bu hale geldiyse WB ayrı bir suçlanır zaten.:(
 
Bence haklıydı kendi bölgesinde olmayan ya da kendi tayfasında olmayan ölmüş biri için intikam saçmalık zaten beyazsakal iyi biri olsa da öncelik kendi tayfasında.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık