Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
bu kadar salak bi öneri görmemiştim derim. alakaya maydanoz. hani mukayese yeteneğinde bi sıkıntı varsa yaz ona göre konuşalım.

luffy atletik zoro değil mi :S bi ton sahnesi var adamın, hem darbelerden kesişlerden sıyrılıyor hem de aynı anda ilerleyip atak yapıyor ağzında ve iki elindeki kılıçlarla. çatıda ryuumanın zombisi ile kapışıyor. bu herhalde hiçbi atletiklik, esneklik, güç ve beden üzerinde kontrol gerektirmiyor :S luffy ile aynı dövüş stiline sahip değil diye luffy sıyrılamadıysa o da sıyrılamaz diyemezsin.

g3ten üstün olması gerekmiyor fakat picayı gibi büyük bi kütleyi g3 ile nasıl luffy indirebileceğini gösterdiyse zoro da uygulamalı olarak dilim dilim edebileceğini devasa ataklarıyla gösterdi. dövüş stilleri farklı diye farklı şekillerde olayları ele alıyorlar diye sanırım kafan karışmış. luffy ve arlong arasındaki sohbet gibi işte, biri dişleriyle sütun parçalıyor, luffy de yumrukla...

doflamingoya şehir turu attıran luffy şansı yaver gitti ve doflamingo küçümseyip sçık verdi siye bikaç darbe indirdi. sonrasında gamma yese de daha temkinli olan doflamingoyu indiremedi ve pili bitti? evet hikayenin sonrasını duyalım. şehir turu artırıyordu falan? sonra kendisi kucakta attı şehir turunu keje... zoronun ise stili farklı fakat kafanda hayal edemiyorsun oturtmuyor tabi.

zoro mihawkı indirip de gelseydi gibi alaycı bi tavır takınıp benim olaya yanlı baktığımı ima ediyorsun ama net şekilde hater olmuşsun. kendin kurup kendin oynatıyorsun mübarek adam kukla ustası gibi :S

zoronun şansı vardır. seriyi okumayıp resimlerine bakıp geçseniz bile kavrayacağınız bişey bu.
Oqey
 
Bu üyeyi yok say.
O yorumu sürekli aynı yorumlari duymaktan sıkılığım icin yazdım. Ne zaman bi zoro vs konusu olsa zoro da şu yok bu yok şunu yapamaz ona tepki veremez henüz bişey göstermdi gibi yorumlar atılıyor. vs konusu tamamen haterlik ve zoro fanlarının onu savunması üzerine geciyo adam akıllı bi zoro vs tartışması yok. hep yukarda yazdığım unsurlardan dolayı.

Edit:yazdığım şeyi yanlış anladın. Neyse yapcak bişey yok. :sapkali:
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık