Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Savaş Lordları, Hükümet Köpekleri miydi?

  • Konbuyu başlatan Gravity
  • Başlangıç tarihi

Shichiler denizcilerin köpeği mi?


  • Kullanılan toplam oy
    285
Korsan her zaman korsandır güvenilmez...
zaten güven ilişkisi yok aralarında. o yüzden köpekler diyoruz ya. itaat etmeyeni indiriyorlar hükümet ilişkilerini keserse. basit bence. denizciler de hükümet köpeğidir mesela :S şiçibukailer o yüzden onlarla oynayabiliyor.
 
zaten güven ilişkisi yok aralarında. o yüzden köpekler diyoruz ya. itaat etmeyeni indiriyorlar hükümet ilişkilerini keserse. basit bence. denizciler de hükümet köpeğidir mesela :S şiçibukailer o yüzden onlarla oynayabiliyor.
Bana kalırsa,hükümetin ve ya denizcilerin neden shichilere ihtiyacı olsun ki.

Hiç korsanlara bulaşmayacaklardı en başında.


Baktığın zaman shichiler itaat ediyor gibi gözüküyorlar ama arkadan (shichi ünvanın getirdiği avantajları kullanarak) dolap çeviriyorlar.

Yakalandıkları an ve ya,shichi ünvanını artık istemiyorum dedikleri an da otomatik olarak yine azılı suçlu sayılıp,yakalanma emirlerini veriyor denizciler.

Yani yapılması gerekeni yapıyorlar.


Aslında hepsi hükümetin oyunları herkes,hükümetin köpeği işte.
 
Zamanında keyifli bir konuydu. Bir korsana, ikili oynadığı ve çıkarcı davrandığı için hükümet köpeği demezdim.
Halbuki köpeklik, bir kuruma körü körüne sadık olmak demektir. Şiçilerin biri bile sadık değil, hepsi çıkarları uğruna, yeri geldi mi ihanet etmek için o makamı kabul ettiler. Gerçek bir köpek görmek istiyorsanız bkz; Akainu, Kizaru, Lucci, Sengoku vs. (kısaca kutsallara uşaklık yapan ve asla isyan etmeyecek tipten kişiler).
 
Sanmam bence goz gör göre hükümet tarafından ayrıcalık sahibi olanlar vardı.

Mesala croco ve dof, birçok şeyi hukumet izni olmadan yapamazlardı. Hukummette bunlsr sayesinde vir dolaplar çeviriyordu rahatça.

Tabiki mihawk gibi örnekler de var sadece hükümet düşman olarak karşısına almamak için bu unvanı veriyordu .

Köpeklik laf salatası gibi birşey birinin kontrolü altına girmek gibi gözüktüğü için öyle deniyordu muhtemelen. Örneğin law luffynin dediklerini yapınca kid dalga geçmişti. Benzer bir durumun ileri hali gibi
 
Evet, çünkü: hükümet çağırdığında köpek gibi gidiyordular.
La gelmeyenler de vardı çağrılarda, çoğu çıkarları için gidiyor. Mesela Mihawk sırf Wb'yi göreyim diye gittiydi. Yani genelde gördüğümüze göre de gelmiyorlar diye söyleniyor. Çoğu denizciden "olm bunlar niye geldi ki la" şeklinde tepkiler aldığımız da oldu. Özellikle Mihawk'a Dofy falan bile niye geldi triplerine giriyor. Yani "olm göppppeng gibi gidirlerdi, tirrrrsek bunlar" demek, çok basit yorumlamak olur.
 
Kimse değildiler demesin balgibide öyleydiler, değildirler diyen savaş lordu olmayan Acein mezara hark tüh diye hokkalı bir balgam atsın. :of:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık