Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kim/Kimler Çatıya Çıkacak?

Kim/Kimler Çatıya Çıkacak?


  • Kullanılan toplam oy
    84
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babasından geliyor olması komik ama arkadaşları için giydi deyip onu geçersin... fakat hamam olayı fiyasko... kaldı ki şurada eğleniyoruz... Vinsmoke çocuğu falan diyerek... çünkü bu hem doğru hem de bizim için eğlenceli... isteyende bak Zoro ile dalga geçiyor... bir şey diyen var mı...?

Diyorsun ki... kendi karakterine hater olan bir adam... bu ne demek yav...? Demek ki adam başından beri Sanji’yi fazla önemsememiş...

Saka olayını da nasıl anlayamadın... Bende onu anlamadım... Hani Oda çiziyor ya tüm karakterleri... Hani Sanji’ye değil de Oda’ya laf etmek lazım ya.. Bende örnek verdim... O zaman Sakaçya falan da laf etmeyelim diye...

Son olarakta... böyle bir alın teri ya da haketmek yok... Sanji’nin hekettiği şey Zeff den aldığı güç ve onu dövüşe dövüşe geliştirmektir...
Valla bunu demek insafsızlık be. Kimseyi bilmem de şahsen bana kodu. Çocuğun yaşadıkları ortadayken hiç hükmende ilan etmek... :(
Bütün tartışma keyfim falan kaçtı kusura bakma. O kadar yazmışın hiç cevap veresim kalmadı.
 
iyi de bunun konuyla ne alakası var :d
Öldürmeye çalıştığı, yüzüne bakmadığı, düşman gördüğü adama kendisini eğitmesi için yalvarıyor.
Mihawk’ın kendisi söyledi zaten bunun onursuzca olduğunu. Ama kendi onurundan daha değerli bişey bulduğunu tahmin ediyor.

Sanji’ye baksak o da mutlu değil durumdan. Ama kendi onurundan daha önemli şeyler var. Önce kimliğini gizleyerek p1’i durdurmak istedi. Daha sonra görünmezlik kullanıp momo’yu kurtardı.

Sapıklık için kullanmak istemesi harbiden garip. Ama taa thriller bark’ta bahsi geçmiş bi hayaliydi görünmezlik. Bunun komedi için kullanılmaması saçma olurdu.

Bi de niye bu kadar boş yapıldı anlamadım bu konuda. Gidip de “baba bana zırh ver” diye ağlamadı. Zaten olan olmuş zırh eline geçmiş. Mis gibi de güç veriyor. Kullanmamak için bi sebebi yok.


Zaten babası bu benim öz oğlum deyip vermedi ki. Borçlu kalmamak için yaptı bunu. Big mom’a tek attı bi zahmet karşılığını alsın.
 
en son çatıya çıkarken luffy merdivenlere bakıyor.. orası yıkıldı parçalandı diyemi bakıyor.. yoksa birisi gelecekte ona mı bakıyor.. ??
 
Zoro tam hiçbir şey yapmadan arcı bitirecek diye düşünürken hiçbir şey yapmadan çatıya çıktı.
Buna şükredeceğinize başka karakterlerin hiçbir şey yapmadan çatıya çıkamamasını eleştiriyorsunuz.

Yatıp kalkıp dua edin Kaido karşısında Zoro Kidden fazla iş yapsın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık