Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 776: Kollezyumun Kahramanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kızının üzerindeki handikap Robin tarafından kaldırılınca Kyros-reiz gidip koltuk yöneticisini ağlattı. Handikapsız Zoro terleye dursun.
 
Vs yalnız kısa sürmüş diyordum tekledi diyordum o zaman telefondan okuyordum. Dövüş içinde zaman atlaması yapmış Oda sonrada Kyros'un karşı saldırısını göstermiş. O yüzden baya bir kapışmışlar yani arada. Kyros acaba Zoro ile atışsa ne olur tek bacaklı olmadan alabilir mi Zoro'yu acaba.
 
sen yanlış gelmişsin.
Biz burda mutlak üstünlükten bahsediyoruz, mutlak?
Yani yok hakisi yetmedi yok şu oluyorsa bu olur dersen mutlak bi üstünlük olmaz
Tamam o zaman ama Pica üzerinden giderek Dofinin tayfasının güçlü olduğu açıklanamaz. Zoro Picaya muhlak üstünlük kuramaz ama ona eşit olan birine kurabilir çünkü.
 
Zoro karşısında dövüşemez bile bunlar Monet'e yaptıgını yapsa hepsi kaçaçak delik arardı gider Dof'a yalvarırlardı kuş kafesini kaldır kaçalım diye.:D
Zoro kim hacı, ona ters gelecek meyve var oralarda, çıkıp kesebileceği karakterler koyarsa konuşursun ttabii böyle:flaugh: kayayı, taşıda kesecek zati:artiz:
 

Alpamis

Nasıl açıklanamaz tayfadaki kaptandan sonra gelen adam hala taş oymacılık peşinde.
Ama dofun tayfasında Pica kim?
Vergo CC ayırırız sonra Pica Dia ve trebol üçlüsünün içine katarız. Yani bak adamların tafyası güçlü bizimkisine göre baya bi güçlü
Zoro CC'ye karşı dövüşşe daha kısa sürerdi. Pica'ya karşı dövüştüğünden. Bu arada Zoro Vergo'ya yenilecek biri değil. Sanji ise aşardı Vergo'yu zorlansa da.
 

Roronoa Zoro

Mingo'nun tayfası fena değil ama bizimkilere level attıracak kadar iyi de değil. Bunu bir kabul etmek lazım. Bu tayfayı Wb tayfasıyla kıyaslayanlara benden de selam olsun diyor ve devam ediyorum.

Arkadaşlar Doflamingo taydasının durumuna şöyle bakarsak, yadırganacak bir durumun olmadığını görürüz bence.

1- Bizimkiler iki yıl eğitim aldılar. Bu iki yıllık eğitimi yeni dünyada ezilmemek için aldılar zaten. Daha yeni dünyanın başında (Punk Hazard ve Balıkadam'ı geçiyorum, malum...) bu adamlar sıkıntı yaşarlarsa aldıkları iki yıllık eğitimin bir anlamı kalayacak mıydı ? Yalnız burda muhabbet, iki yıl eğitim aldı diye herkese yürüyecekler mi arkadaşşş ? değil ! Bizim tayfanın 6 ayda geldiği seviye düşünüldüğünde 2 yılda rahat bir şekilde gelecekleri seviyeler bunlar zaten. Üstelik bu adamların başlarında da kimlerin olduğunu söylemeye gerek yok. Hayat koçlarıyla antrenman yapmanın bedelini 4 yonkou ödeyemez :cool:

2- Oda'nın Mingo tayfasını bu kadar kolay harcatmasının bir diğer sebebi ise, bu arctan sonra bizimkilerin yonkou tayfası ile mücadele edecek olmaları. Şimdi bizimkilerin Dof tayfasını alırken çok zorlandıklarını düşünün. Ama bu adamlar bir, bilemedin 2 arc sonra (yani arc zamanına göre en fazla 15 gün sonra diyelim) yonkou ile mücadele edecekler ? Nasıl olacak bu iş ? Ben de dahil herkes demez mi, '' Lan bunlar daha 2 hafta önce Mingo tayfasında ıkınıyorlardı, ne oldu da coştu bunlar, hay Oda senin yapacağın işi ta.... neresine'' diye :) İşte mangaka da bunu düşündüğü için herkese İchigo power up'ı vermek yerine, Mingo tayfasında kimseyi zorlamayacak ki yonkou tayfası indiğinde kimsenin gücü sırıtmasın :good:

Yani Diamante de dahil olmak üzere 3 yöneticide fazla iş yok, bu adamları abartmaya da gerek yok. @Mystic yazmış sanırım, aralarında en tehlikeli olanı Pica şu an. O da Dressrosa'nın yapısından kaynaklı avantajı sayesinde. Yoksa onda da iş yok fazla. Dolayısıyla Zoro'nun vs. si de uzun sürmeyecektir. Zaten normal şartlar altında Zoro'nun kapışacağı adam Vergo idi. Ordan hesab edin işte.

Bölüm güzel sayılırdı. Ama o Diamante'nin kesinlikle ölmesi lazım ! :artiz:
 
Nasıl açıklanamaz tayfadaki kaptandan sonra gelen adam hala taş oymacılık peşinde.
Ama dofun tayfasında Pica kim?
Vergo CC ayırırız sonra Pica Dia ve trebol üçlüsünün içine katarız. Yani bak adamların tafyası güçlü bizimkisine göre baya bi güçlü
Handikaplı olduğundan bahsediyoruz karşısına Trebol-Diamente çıksa ezer geçer.
Enel'in gücü ile Ace'in gücü eşit diyelim.
Luffy Eneli yendi ama Enel ile eşit güçteki Ace ne yapardı Luffye. Mutlak üstünlük kurardı Ace.
Bunun aynısı Zoronun durumu zarar veremediğinden yenemiyor rakibini. Adamın k.hakisi zayıf ama b.hakisi+dayanıklılığı fiziksel gücü iyi.
Keza Jinbeide üstünlük kurardı Diamenteye bence ama Picaya zor.

Düzmantık olmayalım A>B -- B>C diye A C'yi kesin yener diye bir şey yok bu seride.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık