Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahh bu Oda sanjiden ne istiyor. Karakterin içinden geçti. Millet yonkoulara sağ kollara dalsın bizimki kızlarla fingirdeşsin. Serin sonu sanji tayfada net en az 6. Adam falan olur kim bilir belki chooper mi ne o rakun bile sanjiden güçlü olur bu gidişle. ?
 
*Luffy daha G4 dönüşmeden şovunu girer girmez yaptı.Gerci ben saldırıdan çok savunmayı nasıl yapacağı rayleghtin yaptığı gibi çok havalı yapmasını bekliyorum.Yoksa yenilmesi kaidonun yada bogmom in bir vurmasına bakar gibi.

*İlerleyen bölümlerde tahminlerim ; Big mom in ateş ve bulutunun güç olarak tam şarj olmasına sevindim tam kapasite dövuşebilecek moddalar.Bence Savasta muhtemelen onu en cok oyalacak Law ve Zoro olacak.Bu sırada Kid ve Luffy rahat rahat kaido ile dövuşebilecekler.

*Yamatonun elinde Odenin notlarini okurken bir yandan Luffy i izlemek güzel olucak gibi.Ozelikle Yamatonun D hakkında konuşması ve D ler hakkinda bilgi verebilme ihtimali beni heyecanlandırdi. Bir zahmet versin artık Artık rakibi bir Yonko...

*Tama yi adaya kim getirdi ve planı ne hala bilmiyoruz.Birde şu kanatlı demircinin zoronun hünerlerini görmek için geldiğini düşünüyorum bir yerden çıkacaktır kendisi.
Ve beklediği kişinin kim olduğunu hala bilmiyoruz.Gerci Ace gelicem diye söz vermiş tama ya oda olabilir bir ihtimal.

*Fukurokujunun nereye gittiği ve ne yapacağı hala gösterilmedi.Ben bunu raizonun yenecegini düşünmüştüm.Seyri hala belirsiz.Ve niyeyse hala ODA nın orochinin yediği meyvenin 8 başlı bir yaratık olmasının sebebini boşuna olmadığı bize gösterecegini düşünüyorum.

*Cipher pole Aigisin wanoda mutlaka bir ajanı olduğunu ve olan bitenden haberdar olup harekete geçeceğini düşünüyorum.Bir şekilde adaya geliceklerdir.Drake bunları görünce boşuna endişelenmedi.Arkasi gelicektir diye düşünüyorum.


*Bir lafimda Beyazbiyik a madem odeni kaido öldürmüş ve hala dönebilir diye 2. Tümen komutan koltuğunu boş birakmissin.Dunyanin en güclü adamisin.Cok insan olabilirmişmis Shanks e yaptığın atarı kaidoya da yapsaydın keşke. :/
 
Yarın iyi karışacak burası. Totoş Kaido nun patlamış ağzının çizimleri benim gibi rookie sevdalıları iyi keyiflendirecek
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık