Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi ben genetik faktörüne okeyim ama seçilmiş olması batıyor. Umarım Joy Boy zaman yolculuğu yapabiliyordur veya geleceği gerçek anlamda görüyordur. Yoksa geçmiştekilerin kutsal kişisi aşırı saçma.
Batıyor evet, ama saçma demem ben o duruma. Gerçi hala Luffy'de o tarz bir durum çıkacağını sanmıyorum. Dediğin gibi geleceği görme veya tahmin durumu çıkacak bence.
 
Kaido 9 kına boşuna odenin açtığı yarayı tekrar açamadınız demedi. Savaşın bittiği noktada kaybetmek üzere olan lütfü ve
Luffy'den sonra en büyük darbeyi Zoro verebilir yalnız. Kaido'nun yarasını tekrar açarak Kınların yapamadığını yapar da farkını ortaya koyarsa düşüncen değişecek mi? Killer zaten pilavlık burada. İcraat bekleyen yoktur heralde. Law ise daha çok taktiksel anlamda işe yarar. Belki Zoro'nun açtığı yaraya Gamma Knife çakabilir.
Zoro yarayı tekrar açar, Luffy shmables ile yaraya ulaştırır ve luffy yaraya güzel bi indirdimi olay bitti
 
Karakter gelişimi falan bunlar geride kalalı çok oldu beyler. Luffy'nin art arda ağır toplarla savaşlarını görünce ilk başlarda tayfa da benzer şeyleri yaşayacak diyorduk ama öyle olmayacağını çok önceden gördük zaten. @Roronoa Zoro muhtemelen seninle konuşmuştuk bu konuları. Dövüşler, dövüşle gelen geiişimler, haki aşamalarıi dinamikler falan fıstık Luffy üzerinden anlatılacak ve geri kalanlar ayaküstü geçiştirilecek demiştim. Öyle de oluyor işte. Enma, suit... Gerisi de gelir hatta.

Oda tayfaya odaklanmıyor uzun süredir. Luffy ve ittifaklar diye devam ediyor artık. Keşke böyle olmasaydı ama oldu işte.
 
Son düzenleme:
Karakter gelişimi falan bunlar geride kalalı çok oldu beyler. Luffy'nin art arda ağır toplarla savaşlarını görünce ilk başlarda tayfa da benzer şeyleri yaşayacak diyorduk ama öyle olmayacağını çok önceden gördük zaten. @Roronoa Zoro muhtemelen seninle konuşmuştuk bu konuları. Dövüşler, dinamikler falan fıstık Luffy üzerinden anlatılacak ve geri kalanlar ayaküstü geçiştirilecek demiştim. Öyle de oluyor işte. Enma, suit... Gerisi de gelir hatta.

Oda tayfaya odaklanmıyor uzun süredir. Luffy ve ittifaklar diye devam ediyor artık. Keşke böyle olmasaydı ama oldu işte.
Zaman atlaması sonrası serinin sıkıcılaşmasını baya iyi özetlemişsin.Ekleyecek olursam seri artık bizden çok ben odaklı ilerliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 123)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık