Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
King'i alır diyip Kata'yı alamaz diyenler kaç kişi merak ediyorum. Gözlem haki yüzünden ben de emin olamadım. Zoro birkaç kere yenilip dövüş içinde güçlenmeden yenemez. Luffy gibi dayak yemek için ideal bir meyvesi de yok :D
 
Luffy’i bu dövüşte kendine has garip dövüş tarzı kurtardı. İnsanlar çocuğun ne yapacağını tahmin edemiyor zaten mangada. Kata geleceği görüp “aha havadayken kafasını kaçıramaz” diyor çocuk kendi kafasını tutup kenara uzatıyor. Zoro’da yok bu. Daha en başta mızrakla biter bu dövüş.

Kata’nın dövüşleri uzamaz normalde geleceği görme+mızrak saldırısından dolayı. Luffy bi istisna.

Bunu geçtim zoro’nun ashurası power up mı bilmiyoruz. Yani zaman atlamasından önceki gibi sadece 1-2 saldırılık bişeyse baya fena ezilir.

Bi çaylak 2 yılda antrenmanla veya tecrübeyle güçlenmez bu kadar. Luffy’nin normalde 2 yılda çıkması gereken seviye gear 4’süz haliydi. Mangaka ana karakter diye güçlendiriyor da 2 yılda komutan gücü haki vermedi çocuğa manga saçma olur diye. Onun yerine yeni gear uydurdu.

law’a baksak meyvesinin şarjını bi anda harcayıp bişeyler yapabilir. Kidd’e baksak dövüşten önce baya metal toplayabiliyor. Zoro’nun ashurası da 2-3 saatlik bi power up olduysa anca o şekilde dayanabilir. Ama kazandıramaz. Gear 4 luffy’nin düştüğü duruma düşer.
 
zoro pek bi varlık gösteremez gibi geldiydi başta lakin dokuz kılıç tekniği ile katayı her şeyini ortaya koyacak kadar dövüşe zorlayabilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 44)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık