Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an Sanji'nin hali hazırda belirli bir rakibi yok. Zaten Yonkoular arası bir mücadelede, kadın olduğu için Big Mom'a asla vuramayacağından dolayı ya Kaido ile olacak fightta olur ya da hiç olmaz. Zaten olmayan kısımda genellikle yine günü kurtaran faaliyette olur. Ya yine kovalamacada kaçmak için planladığı bir tür etkenler düzenler. Ya da arka planda işlenen olayları farkedip bilgi alır vs.
Katılıyorum ben bu yorumu zaten biraz ortalığı alevlendireyim diye yazmıştım :d
 
Eski nesil vs yeni nesil yapıp bütün novaları çatıya çıkartması görsel olarak büyük haz verir. Ama hepsi çıksa da iki yonko sittin sene inmez ve fazlası çıkarsa da tek yonkonun dövüşü can sıkmaya başlayacak o kadar adama gerek yok. Çatıdaki beşli oyuncu değişikliği yapabilir ama üstüne daha adam eklemeden sadece Kaido'ya dalmalılar.

Luffy'nin yeni saldırısı da G3'ün red hawk'ı olabilir bunu 8 yıldır hayal ediyordum araya g4 girince unuttuk tabi.
 
Dayanır dostum önemli anlarda icraat yapar sadece hem adadaki durumdan ötürü bu savaş olması gerektiği kadar uzun sürmeyecek. O kadar uzatmasına ihtimal vermiyorum şu an MF vol 2'yi yaşıyoruz.

Yukarı çıkma sahneleri bölüm doldurmak için yapılmış boş beleş şeyler be Red. Bu savaşa kadar gelinen noktada en başta fitili ateşleyen isim Law'dı zaten. Olması normal. Zaten o meyvesiyle her an her yere gidebilir çiuv çiuv ışınlanıyor.
Yaw Dof karşısında bile yarım saat dövüştü sonra nefes nefese kaldı. En son ömründen verip saldırıyordu. Bu dövüşün Kata dövüşünden az olma ihtimali yok şuan. Çünkü Kaido'ya sağlam bir yara verip erkenden düşmesini sağlayacak adam yok. Bir Bm o da ihanet etmez muhtemelen. Yani bence Law dövüşe sonda Kaido yorgun düşmüşken katılmalıydı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık