Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spoiler doğruysa son zamanların en komik olayı, Zoro'ya sapladığı mızrağı geri çekecek gücü olmayan adamın Kaido'ya yürümesi.
Önceden de yürüdü. Hem Luffy bike Kınlardan çok güçlü olmasına rağmen zarar veremezken, Izo kurşun sıkarak verdi. Killer bence küçümsenen bir isim. Kınlar kadar iş yapar en azından.

Yamato da mutlaka eklenmeli. Bm ise aradan çıkmalı tabi ki.
 
Bence bu bölüm kaidou, luffy i öldürecek. Luffy ıssız bir okyanusta uyanacak etrafına bakacak kimse yok ormanın derinliklerine dalacak. Orada kapşonlu, yaşlı bir adam görecek. Beni takip et evlat diyecek. Bir mağaraya girecekler orada kayıp yüzyılı anlatan ponegliph var. Yaşlı adam ona okuyacak, luffy şaşıracak nasıl okuyorsun diye. Adam, sende okuyabilirsin diyecek, luffy de okuduğunu farkedecek. Luffy, kimsin sen diye yaşlı adama soracak. Yaşlı adam gülümseyerek sakalını sıvazlayacak. Ben senim sen de bensin diyecek. Ben meyvesini yediğiniz şeytanım diyecek. Luffy ne diyor la bu diye bakakalırken o sırada bir karartı yanlarına gelip "Seni bekliyordum Hasır Şapkalı Luffy" diyecek. Luffy, Ossan sen de kimsin diyecek? Ben herşeyi elde eden adam Korsanlar Kralı Gol D. Roger'im diyecek. Luffy'nin gözleri pörtleyecek "Eeeeeeehh?"diyecek. Korsanlar Kralı gizli ada Laugh Tale'e hoşgeldin Hasır Şapkalı Luffy diyecek. Luffy'nin bir daha gözleri pörtleyip"Naniii, Raaftellll?"diyecek. Roger'in gülümsemesi üstüne Luffy'nin yutkunması ve şeytanın son sözleri" D.'nin arzusu başlasın" sözleri üstüne "next break week" yazısını görüp küfredeceğiz.
 
@Aiden Daha bölümün çıkmasına 10 gün var, kızı nasıl bağladıysan senin için ölümü göze alıp Oda'nın evine girmiş galiba :sapkali:

Law orada ne geziyor ya diğerleriyle aynı anda bir de, çok saçma ya çok saçma.
 
Abi bir kere Law ve Killer'in ne işi var orada. Hadi Zoro Ryuma ve Enma kontenjanından giriyor. Bu ikisinden biri daha Zoro'ya sapladığı mızrağı çıkaramıyor,öbürü Dof'tan bir ton dayak yiyor. Ne hadlerine yonkouların karşısına çıkmak. Sonraki bölüm çeyrek yiyecekler işte.
 
Bakalım beklediğim olay, lawın ölümsüzlük ameliyatı gerçekleşecek mi? Zoro veya luffye uygulayacaktır. Adam tek başına takılıyor. Eğer yaşamaya devam ederse muhtemelen hawkinsi tayfasına davet edebilir. Böylece onun da sağ kolu bir süpernova olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 63)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık