Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?

İndirebilir mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    415
Kafadan kurguda hata yapıyor zaten.Bu kadar güçlü adamı ortaya toplayıp da birebir dövüş çizemez adam akıllı.En başta Amirallerde sadece Akainu olsa ve Wb Sengoku izlerken Akainuyu aradan çıkarsa hiç sorun olmazdı.Adam kıtlık zamanı yemek yapan insan gibi ne bulduysa atmış yemeğe.

Çöp işi aksiyon olduğuna zaten katılıyorum.1 sayfa dövüş çizmek ne anasını satayım.Adam gibi 5 10 sayfa çiz sonra yensin adam kimse bir şey demez.Dünyanın en güçlü adamının en güçlü meyve ile vurduğu ölüm yumruğundan sağ çıkmış.Sen burda Wbyi gömdü dersin ben Akainuyu yüceltti derim.Wbnin kalibresi belli çünkü.
Sahnede tam tersinin gerçekleştiğini düşünelim. Akainu Wb'nin yüzünü hafif yakmış olsun animedeki gibi sadece bıyık gitsin Wb ise Akainu'yu parçalamış olsun. Mangaka Wb'nin hakkını vermişmi derdin çizeceğin sahnenin evveliyatını seveyimmi derdin?
 
Fuji'nin hayvan gibi gözlem var neden ? Adam kör bu işe o kadar yoğunlaşıp kasmışki artık resmen silüet görüyor. Çünkü en fazla, hakiyi o türde kullanma ihtiyaçı var. Sen Logia meyvesinin üst düzel getirdiği avantajları görmezden gelip (Amiral savunması) ki bence seride en üst düzen savunam biçimi. Zırh basmak için bu yeteneğini kapatırmı sence ?
Adamlar logia ile uyumlu olsun diye çok iyi k.haki kasmışlar zaten.Dünyada çeşit çeşit adam var.En basit kendi içlerinde garp var.Logia olan bir ton adam var.Ney ile dövüşecekleri belli değilken b.haki kasmamaları aptallık olur.Savunmada b.haki basmazlar zaten saçma olur logia savunması varken.
 
Birde WB hasta diye niye amiraller gömülüyor bu kadar anlamıyorum. Bende yonkou>amiral ciyim ama Wb dediğimiz adam Rogerla denk görülüyor. Bu iki adam bir kaç yıl sonra yonkou seviyesi olacak Oden'e(belki o halde de yonkou seviyesiydi) top muamelesi yapıp oradan oraya savuruyor. Adamlar o kadar güçlü ki silahları haki yüzünden birbirine değmiyor. Burda hasta WB alamadı yonkou alamaz demek garip kaçıyor bence. Ayrıca hatırlatırım Kaido bile Odeni ne kadar yenmiş olsa da, bunun için o kadar hileye başvuruyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık