Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999: Seni Beklerken Mayaladığım Sake

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Muazzam

    Kullanılan: 144 55.8%
  • Normal

    Kullanılan: 80 31.0%
  • Boş

    Kullanılan: 34 13.2%

  • Kullanılan toplam oy
    258
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük bir aileniz var diyelim. Bu büyük ailede herkesi evladınız olarak görüyorsunuz, ancak bir kişiyi kardeşiniz kabul etmişsiniz. Onu herkesten ayırmışsınız. Bir gün kardeşiniz olarak gördüğünüz bu adam siz karşı çıkmanıza rağmen başka bir aileye katılmak istiyor, siz razı gelmeyince de geri döneceğini söyleyip gidiyor. Siz de istemeyerek de olsa ses çıkarmıyorsunuz. Kardeşiniz olarak gördüğünüz bu adamı da son görüşünüz oluyor. Ne bir daha geri geliyor, ne de size kendisinden bir haber veriyor. Kardeşiniz olarak gördüğünüz halde sizi terk eden bu adamın 17 yıl önce öldüğünü öğreniyorsunuz. Sizin tayfanızdan ayrıldıktan 6 sene sonra ölmüş yani. 6 senelik süreçte geri dönebilir ya da dönmeyecekse bile size haber verebilir, ama bunu yapmamış.

1. Sizi bu şekilde bırakıp giden bir adamın intikamını alma ihtiyacı duyar mıydınız?
2. Ailenizden kendi isteği ile ayrılıp geri dönmeyen biri için ailenizi feda etmeyi göze alır mıydınız?

Bu sorulara "Evet" yanıtı verebilen kişiler Beyazbıyık hakkında istedikleri lafı diyebilir, kendi doğruları bu şekilde çünkü. Ancak bu sorulara "Hayır" diyorsanız, adama da laf etmeyin bir zahmet. Herkes kendi doğrusunu yaşıyor bu hayatta.
 
İster misiniz
O durum halen bende soru işareti olarak duruyor. Bize Kaido'nun, Beyazbıyık'ı durdurmak için harekete geçtiği söylendi, ama belki de adam yardım etmeye gidiyordu.
İster misiniz Kaido aslında manevi abisine yardım etmeye gitmiş olsun. Shanks ise gelecek çağ için Luffy'i seçtiğinden (Çünkü Roger'in direk iradesine sahip bir oğlu olduğundan habersizdi ), Ace'in aslında öldürülmesini sağlayıp İRADE GÜCÜ'nün Ace'den alınıp Luffy'e geçmesini sağlamış olsun. Bu yüzden Kaido'nun WB'a yardım için gitmesine engel oldu??
Shanks'in oradaki amacı, kolunu verdiği halde sonrasında mort olmamak?
(Uydurasım geldi bir an)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık