Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999: Seni Beklerken Mayaladığım Sake

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Muazzam

    Kullanılan: 144 55.8%
  • Normal

    Kullanılan: 80 31.0%
  • Boş

    Kullanılan: 34 13.2%

  • Kullanılan toplam oy
    258
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy intikam almıyo sadece kaybetmemeye çalışıyo ama olay gözünün önünde olsa ben luffynin sakin kalabileceğini düşünmüyorum. Bakınız: Kaidoya dalışı.
 
Yamato’nun kaptan olmamasına şaşırması normal. Kız elephant gun blokluyor kaba kuvvetiyle.
___________

Ace nasıl jimbe gücünden YC2’ye çıkmış o belli oldu sayılır. “Sen yeterince güçlendiğinde seninle beraber geliriz” demişler. Tümen komutanıyken güçlenmiş gibi.

Hem jimbe hem yamato dövüşünde mera mera’sı baya güçsüz. Çevreden belli. 1 yumrukla 5 gemi patlatan, mini güneşle adanın yarısını kaplayan ace bambaşka.
Yani evet normal ama işte Ace'i ne seviyelerde bekliordular o yüzden normal değil.:D Ayrıca Yamato da gelişen birisi. Ace ile savaştığındaki Yamato olamayacağı da bariz. Sadece bu konuda sorulsa Ace ve Yamato sahneleri böyle çizilir demezdi kimse. Vallaha ne yalan söyleyeyim ben daha güçlü bir Ace bekliyordum. Buradaki Ace baya baya çaylak güçte bir Ace. Wano'ya gelene kadar Yonkou elemanları ile hiç karşılaşmamış. Shichibukai de görmemiş. En fazla Yamato kadar güçlü Kaptanlar görmüştür belki. Ama tepkilerinden Yamato gibi biriyle de yeni karşılaştığı ortaa çıkıyor. Öyle dikkate değer bir düşmanı olmamış Ace'in. Wano'ya geldiği sırada zaten yetkli seviyede Kaido korsanlarından kimse yok. Luffy'nin ilk 6 aylık Grand Line macerası, Ace'in Wano'a kadar ki olan macerasından daha tehlikeli geçmiş çok açıkca ortada bu.
 

Üye silindi 1004

Luffy intikam almıyo sadece kaybetmemeye çalışıyo ama olay gözünün önünde olsa ben luffynin sakin kalabileceğini düşünmüyorum. Bakınız: Kaidoya dalışı.
Orada ani bir intikam almaya durumu söz konusu yalnız. Tayfa atomlarına ayrıldı sanıyor.
 
Alaylık bir durum yok. Serideki tek işlevi çocuklarıyla gezip onları koruyan bir adamın kardeşi ve çocuğu öldüğünde onların hesabını sormamasını eleştiricem tabiki de.
WB'ye laf etmene bir şey mi dedim. Luffy 4'ünü de dövecem demiş deyip intikama bağlamana kırıldım, üzüldüm. Alıntıladığın mesajdaki duyguları yaşadım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık