Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Owww oww bu bölümde yazanlardan yıllardır savunduğumuz şeyler hakkında çok güzel doneler çıkıyor.

Ace, Kid, Law ve Bege gibilerin isimlerini sayıyor. Bunlar isim yapmaya çoktan başlamış. Yani Luffy'den önce yola çıkmışlar. Sonra Ace kendisini sevdiğimi hatırlatacak sözler ediyor. Ama en güçlüleri yakında yola çıkacak olan Luffy diyor. Buradan Ace'in yaklaşık 19-20 yaşlarında olduğunu anlıyoruz. Çünkü Luffy ile Ace 3 yıl arayla denize çıkıyorlar. Ace yola çıktığında Luffy 14 yaşındaydı. Bu da Ace'in o sıra 19-20 yaş arasında olduğunu gösterir. Diğer taraftan söyylediğimiz gibi ne Komutanlar ne Kaido adada imiş. Ace'in şansı burada devreye girmiş.(Neyse bundan fazla bahsetmeyeyim, bu bölüm Ace'in yaptığı her şey güzeldi bir kaç şey dışında.) Diğer taraftan Luffy adına söylenen 2 yıllık duraklama Law, Kid felan için söyleyemeyiz. Çünkü daha önce yola çıkmışlar ve neler yaptıkları bilinmiyor. Ayrıca yola çıktıkları adalardan dolayı daha bilinçli çıkmış olabilirler. Ona rağmen Luffy arkadan geliyyor ve ödülde Kid hariç hepsini geçiyor. Kid'in de ödülünün yüksek olmasının sebebinin sivil katliamı olduğu zaten söylenmişti. Luffy'nin ilk 6 ayda başardıkları cidden muazzam...

Ace, Yamato'nun kelepçeleri çıkaramıyor ve o zamanki Yamato'ya çok güçlü diyor. Yamato o zamandan bu yana gelişmiştir muhakkak. Neyse önemli olan Ace'in o sıra Yamato'nun kelepçelerini çıkaracak kadar güçlü olmaması. Yani Luffy şu anki haki bilgisiyle o zamanki Ace'i dövermiş. Ayrıca Ace'in Komutan bile olmayan biri için bu kadar güçlü çıkmasını beklememesi Ace'in o anki gücünü de anlatıyor. Kendisi Komutanlarla pek de kapışabilecek güçte biri değilmiş.
Ama yine de Ace>Sağ kol hahahahahahaa
 
Abi saçma sapan bir durum oluştu bu Wano meselesinde. Marco diyor ki buz önceden biliyorduk. Eee daha birkaç bölüm önce bilmiyordum diyordu. Kediye yalan mı söyledi yani? Niye böyle birşey yapsın Marco? Hiç sebebi yok yalan söylemek için. Oda daha 10 bölüm önce yazdığı şeyimi unutuyor nedir. Hadi bunu geçelim. Bu WB oğluma değeni yakarım demiyormuydu? Kardeşin dediğin adamı tencerede kaynatan herife oğlun gidip öldürelim şunu diyince "aman boşver" diyorsun. Ulan o kadar kk dengisin gidip bir tane paçoz yonkouyu mu dövemiyorsun? Valla rezalet ya.
 
@RedTeroR Red değil de tam bir terror olduğun bela yıllarında seninle çok fazla Garp - Wb tartıştık. Değermiydi lan şu karakter için o günlerde efor sarf etmene?
Ben Garp için de çok tartışmıştım, sonra boş tencere çıkmıştı. Oluyor arada öyle şeyler hayat bu :oleyo2:

2 yıl arada sonra kurban verdiğimiz üçüncü karakter WB oldu, Luffy+Sanji+WB
Geriye Ace ve Zoro kaldı ha gayet bıraktıracaksın Oda xD
 
@RedTeroR Red değil de tam bir terror olduğun bela yıllarında seninle çok fazla Garp - Wb tartıştık. Değermiydi lan şu karakter için o günlerde efor sarf etmene?
Kendime göre yontup ben de sorayım @RedTeroR 'e..

Red değil de tam bir error olduğun küçük tatlı belamsı yıllarında seninle çok fazla Garp-Wb tartıştık. Değer miydi lan şu karakter için o günlerde kendini ezdirmene? Değer miydi benim şamar oğlanım olmana?
 

Üye silindi 1004

Roger'la aşık atacak güçte olup Wano'nun içerisinde ilerlemeye korkan adam, Kaido'nun yönettiği Wano'yu nasıl alsın? Kıyamam Pamuksakal.
 
Büyük ihtimalle Beyazbıyık, Oden geri dönmediği için ona küstü ve bu yüzden harekete geçmedi. Sonuç olarak Beyazbıyık bu adamı kardeşi olarak görmüş. Oden, Beyazbıyık ona "gitme" demesine rağmen gitti, döneceğini söylediği halde de geri dönmedi ve hatta haber bile vermedi "ben geri gelmeyeceğim" diye. Resmen Beyazbıyık ve tayfasını görmezden geldi. Günümüzde benzer bir şeyi biri bize yapsa, öyle adama selam vermeyiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık